Show

Komentari 41

Plechinger je tri puta gotovo umrla suprugu na rukama...

Plechinger je tri puta gotovo umrla suprugu na rukama...

Prošlo je četvrt stoljeća, a njima je to mogla biti i minuta i vječnost i treptaj oka i eon. Za njih su čitav svemir bili - Ona i On, napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira sa suprugom

Radijska voditeljica proslavila je 25 godina braka s glazbenikom Brunom Kovačićem. Ivana Plechinger (44) godišnjicu je obilježila emotivnom objavom na društvenoj mreži.

- Imao je poprilično miran život prije no što ju je sreo - nebo vedro bez oblačka. Nakon nje - munje i gromovi, fanfare i tomovi! Tri mu je puta gotovo umrla na rukama, dva puta rodila je po jednog čudesnog dječaka, jednom su zajedno gledali kako duša njenog oca pakira samu sebe na onaj svijet. Nula puta u tugama su se pitali: “zašto baš mi”, milijun puta na sve su rekli: “hvala.” “Volim te,” nisu izgovarali često. Točnije - on gotovo nikad na glas. “Ne radi se to na brdovitom Balkanu”, a ona: često, i tiho i glasno - da je siguran na čemu je😁 Svi su znali da je njen, svi su znali da je njegova, a oni nisu znali za nikoga kad god da im se pogledi sretnu. Prošlo je četvrt stoljeća, a njima je to mogla biti i minuta i vječnost i treptaj oka i eon. Za njih su čitav svemir bili - Ona i On - napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira sa suprugom.

PR fotografija

Podsjetimo, Plechinger je lani izdala je svoju knjigu 'Ono što ostaje, uvijek ljubav je' u kojoj je otkrila da je imala moždani udar 2012. godine. Isti je pretrpjela  tek mjesec dana nakon što je sa svojim suprugom te sinovima Janom i Vigom osnovala obiteljski bend.

Najčitaniji članci