Obavijesti

Show

Komentari 30

Emotivna Tajči: Čuva haljine iz spotova, svirala pa zaplakala

Emotivna Tajči: Čuva haljine iz spotova, svirala pa zaplakala
9

Baš kad je htjela otpjevati još nekoliko pjesama i onu zbog koje su se svi okupili, 'Hajde da ludujemo', pjevačicu je prekinuo Instagram jer je isteklo sat vremena i njen koncert se prekinuo bez da je tu pjesmu zapjevala

VIDEO

Kasnili smo zbog tehničkih poteškoća, znate ono, gdje mi je voda i slično. Jedina razlika između ovog sad nastupa i onog otprije 30 godina je što sad nemam asistente, našalila se Tatjana Cameron Tajči (49) u javljanju uživo na svom Instagram profilu. Nije dugo čekala već je uzela gitaru, sjela i počela pjevati ‘Zauvijek devetnaest’.

Pripremila je akustični koncert, ispred sebe je imala monitor i čitala je komentare svojih pratitelja. S njom je svirao i pjevao prijatelj David, koji je inače uvijek uz nju kad ima nastupe. 

- Ovo nije samo moja proslava već proslava svih nas, to je pjesma koja nas je zabavljala na vjenčanjima, rođendanima... Zato danas slavimo jedni druge, to što imamo osmijeh na licu i ljubav u srcu - rekla je. Otkrila je i kako se osjećala nastupajući prije 30 godina na Euroviziji i predstavljajući Jugoslaviju. 

- Bila sam svjesna ljubavi, podrške i odgovornosti. Gledala sam intervjue iz toga vremena i sjetila sam se... Znala sam da ću dati sve od sebe, ali toliko ljudi je bilo uz mene i govorilo mi, to mi je postala velika odgovornost, nije mi bilo lako, nisam željela nikoga iznevjeriti - iskreno je rekla pjevačica.

Pratitelji su je nekoliko puta u toku večeri upitali kad će doći u Lijepu Našu. 

- Nama je okej, došla bih u Hrvatsku odmah sutra, ali karte su skupe i ne skrivam da ovdje ne živim bogato. Treba novaca za doći - istaknula je. Zatim je pokazala odjeću koju je nosila u spotu za pjesmu 'Dvije zvjezdice' i zapjevala. 

Otkrila je i da već toliko godina želi napraviti koncert u Hrvatskoj, ali ne zna zašto je to toliko teško organizirati. Dodala je i kako je sad skoro sve i bilo dogovoreno, ali je došla korona. Sjela je na klavir i zasvirala 'Lutkicu', a glasom je očarala mnoge. Nakon toga jedva je susprezala suze.

I baš kad je htjela otpjevati još nekoliko pjesama i onu zbog koje su se svi okupili, 'Hajde da ludujemo', pjevačicu je prekinuo Instagram jer je isteklo sat vremena i njen koncert se prekinuo bez da je tu pjesmu zapjevala. Do kraja večeri više se nije uključivala, ali fanovi su odmah pisali kako će im se Tajči odužiti nekom drugom prilikom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane