Show

Komentari 111

Emotivni Tarik Filipović čestitao sinu 18. rođendan: Sad si čovjek

Emotivni Tarik Filipović čestitao sinu 18. rođendan:  Sad si čovjek

Sin poznatog voditelja kvizaških emisija danas je proslavio 18. rođendan, a njegov otac sve je raznježio s porukom koju mu je uputio. Podijelio je staru fotografiju sebe i sinova kad su bili puno mlađi

Voditelj Tarik Filipović (49) posvetio je objavu na društvenim mrežama svojem sinu Dini, koji je danas postao punoljetan. Zaželio mu je sretan rođendan i ganuo svoje pratitelje s riječima koje mu je uputio.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dječak koji me grli ušao je u moj život s nepune tri godine… danas sam ja njega zagrlio, dugo i snažno za njegov 18-i rođendan…'sad je dječak čovjek' kako pjevaše Kemo, ali ne i 'zima pokri brijeg'… vani sunce topi asfalt, a meni se topi srce od miline, duša lebdi prepuna ponosa i ljubavi… - napisao je Tarik.

- Visinom je već nadmašio mojih 190, a ja želim da me nadmaši na svim poljima… Danas dječak posta čovjek, ali... dječače moj, budi uvijek zaigrani dječak, lakše je i ljepše.... Sretan rođendan ljubavi tatina, jer lako je postati otac, treba puno više da bi bio tata… - zaključio je poruku Filipović. 

Njegova supruga Lejla Filipović (44) podijelila je Tarikovu objavu. 

- Volim te. Opet si me rasplakao - napisala je bivša manekenka.

U komentarima su se zaredale čestitke Dini i čestitke divnim roditeljima.