Obavijesti

Show

Komentari 4

Endi vas poziva na koncert i promociju svog prvog albuma

Endi vas poziva na koncert i promociju svog prvog albuma
1

Kako album zvuči uživo, premijerno će doživjeti samo 150 najbržih posjetitelja koji će kupiti ulaznicu za zagrebački koncert 29. studenog u CineStar Arena IMAX-u

VIDEO

Da se pita tisuće Endijevih fanova, najljepši poklon ovog Božića zasigurno bi bio ENDIJEV album 'Da se mene pita'! Moderna pop produkcija svjetskog standarda u izvedbi teen idola današnjih mladih, zasigurno će biti jedno od zapaženijih izdanja ove vruće glazbene jeseni. Kako album zvuči uživo, premijerno će doživjeti samo 150 najbržih posjetitelja koji će kupiti ulaznicu za zagrebački koncert 29. studenog u CineStar Arena IMAX-u! 

Ulaznice za Endijev koncert  i promociju albuma mogu se kupiti u TISAK MEDIA CENTRIMA ili online putem  WWW.TICKETSHOP.HR po cijeni od 30 kuna. Ulaznice će se moći kupiti i ispred dvorane, kao i CD po povoljnijoj cijeni za sve one koji će kupiti ulaznicu! Od prodajnih mjesta još izdvajamo Dallas music shopove, dancing bear shopove i ostala prodajna mjesta u cijeloj Hrvatskoj koja možete pronaći na www.ticketshop.hr.

ENDImanija se nastavlja!

Kako bi do sada najznačajniji trenutak u svojoj glazbenoj karijeri podijelio s onima koji mu daju najveću podršku, svojim fanovima, Endi će nastupiti u subotu, 29. studenog, u dvorani 6 CineStar Arena IMAX-a s početkom u 11 sati. 

Izvest će sve pjesme s novog albuma, a u prodaji je samo 150 ulaznica. Da bi zabava bila još luđa, neke od posjetitelja koji će uza sebe imati Endijev novi album čeka i posebno iznenađenje, koje će zvijezda otkriti na samom kraju koncerta.

Nakon hitova 'Atom', 'Sve je OK' i 'Reci mi nešto o sebi' te obrade legendarnog Tajčinog hita 'Hajde da ludujemo', kojima je prikupio milijune pregleda na Youtubeu i izazvao ENDImaniju, ususret Božiću mlada teen zvijezda izdao je božićni singl i videospot 'Volim ovaj Božić'. Sva četiri do sada objavljena hita, uključujući i novu Božićnu pjesmu, nalaze se na Endijevom albumu prvijencu 'Da se mene pita'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti
Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'