Obavijesti

Show

Komentari 17

Estradnih 11 najavljuje: Modrić i Kramarić će srušiti Nigeriju

Estradnih 11 najavljuje: Modrić i Kramarić će srušiti Nigeriju
11

Na golu je iskusni Bulić, lijevi bek čuva Šajeta, stoperi su Giuliano i Lokin, a desno je Pisak. Veznu liniju drže Ninčević i Stavros, dok je fantazista Grdović. Napadački trozubac su Bodalec, Vitasović i 'posuđeni' Bešlić...

VIDEO

Došao nam je i taj dan! Hrvatska večeras igra prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a mi smo, samo za tu prigodu, okupili 'Estradnu reprezentaciju'. Uoči utakmice između Hrvatske i Nigerije, svoja predviđanja dala su jedanaestorica hrvatskih glazbenika: Alen Vitasović, Mladen Grdović, Duško Lokin, Mate Bulić, Jasmin Stavros, Halid Bešlić, Nenad Ninčević, Mladen Bodalec, Giuliano Đanić, Elio Pisak i Dražen Turina.

Neki o nogometu znaju manje, neki više. Neki su bili blizu kariijere u nogometu, a neke su tjerali s terena... Ali svi su strastveni navijači 'Vatrenih' i bodre našu reprezentaciju i u Rusiji.  I svi vjeruju da Nigerija pada. 

Alen Vitasović (49)

Nigerijci su brzi, a naši stoperi i nisu baš. Zato me strah, ali mislim da ćemo ipak pobijediti 3-1. Kramarić bi mogao zabiti dva gola, a Modrić jedan. 

Mladen Grdović (59)

Naravno da ću gledati utakmicu i siguran sam da ćemo pobijediti. U poluvremenu ćemo gubiti 1-0, ali će na kraju biti 2-1 za nas. Favoriti su mu Modrić i Mandžukić. Komentirao je i glasine da će postati trener Hajduka. Kad bi ja bija trener Hajduka, bili bismo prvaci svita!

Duško Lokin (75)

Nigerijce pobjeđujemo s 3-1 i doći ćemo do osmine finala, a ako budemo prvi u grupi, idemo i do četvrtfinala. Nigerija, Argentina i Island su za nas druga liga. Moj favorit je Mandžukić jer je ratnik i to će sigurno pokazati na terenu.

grdovic

Mate Bulić (61)

Iako sam u Austriji zbog koncerta, utakmica će se svakako pratiti. Mislim da ćemo pobijediti 2-1 jer smo homogena ekipa i imamo dobru momčad, a vjerujem da će Kramarić eksplodirati. 

grdovic

Jasmin Stavros (63)

Idemo u drugi krug. Modrić mi je favorit. Moram priznati da su me baš zeznuli s terminom utakmica jer su mi u to vrijeme koncerti. Snaći ću se, to neću propustiti.

Halid Bešlić (64)

Imam nastup u Bjelovaru, ali nadam se da će u blizini postaviti televizor. Hrvatska reprezentacija bi trebala proći dalje jer je jako dobra, u rangu one iz '98. Najbolje se znam sa Srnom, Modrićem i Mandžukićem. 

Nenad Ninčević (57)

Nemamo lake protivnike, svi mogu proći, ali mislim da ćemo mi ići dalje. Zabit ćemo jako malo golova jer je teška utakmica ispred nas, a favorit mi je Luka Modrić jer je, osim što je virtuoz na terenu, odličan dečko i veliki humanist.

Mladen Bodalec (59)

Sjećam se prvenstva iz '66. jer sam tada pratio nogomet više nego danas. Pratit ću naše, ali samo ako igraju dobro. U godinama sam i nemam više živaca gledati i čekati da nekoga krene. Ne mogu prognozirati, nisam gledao ni prijateljske utakmice protiv Senegala i Brazila, ali sam čitao o tome. Ipak, vjerujem da će proći skupinu i otići daleko. favorit mi je Modrić, Rakitić i Mandžukić jer igraju u vrhunskim klubovima. 

Giuliano Đanić (45)

Nigeriju ćemo dobiti, 1-0 nam je dovoljno, ali s Argentinom će biti neriješeno. Dragi su mi svi igrači, međutim, vjerujem kako će Kramarić biti u top formi na terenu. 

Elio Pisak (64)

Gledat ću i vjerujem da ćemo pobijediti 3-1. Kramarić će biti odličan, ali mislim da će Luka Modrić biti pokretač svega. Ma i za druge igrače mislim da su sjajni. 

Dražen Turina (46)

Trener NK Opatija me osobno zamolio da se ispišem iz kluba jer sam bio najgori, ali imao sam najbolju opremu. Mrzim nogomet jer imamo manje gaža kad su utakmice. No, toliko nam je loše u zemlji da bih volio da idemo dalje jer će se prodavati više piva, a mislim da Nigeriju pobjeđujemo. Favorit mi je Ćorluka jer je s Istrijankom pa ga volim. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...