Show

Komentari 3

Eva Longoria (46) u seksi badiću očarala fanove: 'O moj Bože koji trbušnjaci! Najljepša si damo'

Eva Longoria (46) u seksi badiću očarala fanove: 'O moj Bože koji trbušnjaci! Najljepša si damo'

Ovo nije prvi puta da je glumica svojom objavom u badiću izazvala gomilu komplimenata obožavatelja. Naime, još u listopadu oduševila je u plavo-bijelom bikiniju

Holivudska glumica Eva Longoria (46), najpoznatija po ulozi Gabriele Solis u seriji 'Kućanice' pohvalila se kako ovih dana odmara u Los Angelesu, a sa svoje je destinacije objavila nekoliko vrućih fotografija koje su malo koga ostavile ravnodušnima.

POGLEDAJTE VIDEO: Longoria pokazala sina

Pozirala je uskom ružičastom badiću na jedno rame, koji se savršeno 'prilijepio' za njezine obline i besprijekorno oblikovane trbušnjake. A nježna ružičasta boja savršeno je naglasila njezin tamnoputi ten.

- Ovako izgleda Božić u LA-u - napisala je glumica u opisu fotografije na Instagramu.

Njezina seksepilna pojava doslovce je raspametila obožavatelje, sudeći po mnoštvu komplimenata koje su joj pisali.

'Tvoj Božić izgleda nevjerojatno', 'Najljepša dama i najposebnija prijateljica koju netko može imati', 'O moj Bože, koji trbušnjaci' - oduševljeno su pisali.

Ovo nije prvi put da je glumica svojom objavom u badiću izazvala gomilu komplimenata obožavatelja. Naime, još u listopadu oduševila je u plavo-bijelom bikiniju koji je odjenula za proslavu rođendana najbolje prijateljice u Meksiku.

Najčitaniji članci