Obavijesti

Show

Komentari 173

Evo kako je izgledala Stankica iz 'Savršenog' prije devet godina

Evo kako je izgledala Stankica iz 'Savršenog' prije devet godina
8

Bivšoj kandidatkinji estetske korekcije, čini se, nisu nepoznanica. Prije samo nekoliko dana na Instagramu se pohvalila zahvatom 'pomlađivanja lica'

VIDEO

Pobjednica popularnog televizijskog showa 'Gospodin Savršeni', Stankica Stojanović (36) za vrijeme trajanja emisije pažnju gledatelja privukla je zavodljivim izgledom i originalnim modnim izričajem. Dizajnerica iz Banja Luke na malim ekranima pojavljivala se u brojnim kombinacijama i tako dala zaključiti da nije slučajnost da se i u poslovnom smjeru odlučila za modu. Ipak, Stankica nije oduvijek izgledala onako kako izgleda sada.

POGLEDAJTE VIDEO: Stankica prije 9 godina

 

Pokretanje videa...

Evo kako je izgledala Stankica iz 'Savršenog' prije devet godina VIDEO

Na YouTube kanalu može se pronaći videozapis od prije devet godina kada je Stankica za emisiju 'Stil' u Bosni i Hercegovini najavila otvorenje vinskog bara. Na snimci tijekom koje Stankica razgovara s novinarkom može se vidjeti kako joj usne i lice izgledaju potpuno drugačije od onoga što smo imali prilike vidjeti za vrijeme njezina sudjelovanja u showu. 

Naime, Stankica je u emisiji 'Gospodin Savršeni' pokazala bujne usne, dok su one na snimci od prije devet godina znatno manje. Bivšoj kandidatkinji estetske korekcije, čini se, nisu nepoznanica. Prije samo nekoliko dana na Instagramu se pohvalila zahvatom 'pomlađivanja lica'.

- Kod naše Stankice, uz srednji masiv radili smo i donju trećinu lica, 'jawline' i bradu kako bismo liniju donje vilice učinili ravnom, te donju trećinu lica istaknutijom i ženstvenijom! - stoji u objavi Centra za stomatologiju i estetsku medicinu koji je Stankica posjetila. Isto tako, Stankica je na Instagram profilu objavila fotografije prije/poslije zahvata. 

Staru snimku pobjednice showa na društvenim mrežama pronašli su i obožavatelji emisije te ispod objave ostavili niz komentara na račun njezina izgleda. 

- Prije je izgledala prosječno. Tanke usne, loši zubi, prevelik nos...Ah što radi estetska kirurgija - napisao je korisnik. 

- Totalno druga osoba, oči bile i ostale prekrasne. Stankici svako dobro želim. Svatko ima pravo da radi što želi dok god sebe usrećuje, a druge se ne dira. Veliki pozdrav - dodao je drugi..

storyeditor/2022-05-06/zaljubljeni_par.jpg

Podsjetimo, show 'Gospodin Savršeni' nedavno je završio s emitiranjem, a u posljednjoj, finalnoj epizodi srce profesora fizike iz Splita, Tonija Šćulca (31) osvojila je kandidatkinja Stankica. 

Emotivna Stankica iz Savršenog vidjela sestru nakon osam godina: 'Dosad nije bilo prilike'
Emotivna Stankica iz Savršenog vidjela sestru nakon osam godina: 'Dosad nije bilo prilike'

Kako su potvrdili u prvom intervju nakon emitiranja emisije, 'Savršeni' i Stankica nastavili su ljubavnu vezu nakon završetka snimanja. Zajedno su bili nekih 7,8 mjeseci, a onda prekinuli. Ni jedan ni drugi nisu iznosili previše detalja o prekidu no, jedan od razloga bio je taj što su morali skrivati vezu zbog emisije, koja se počela emitirati par mjeseci nakon što su se razišli.

Ipak, fanovi i dalje budno prate njihov odnos. Mnogi od njih nadaju se njihovom pomirenju. 

ekskluzivnom intervjuu za 24sata Splićanin Toni otkrio razloge prekida, a zatim nam je i Stankica ispričala svoju stranu priče.

POGLEDAJTE VIDEO: POLIGRAF S HANOM IZ GOSPODINA SAVRŠENOG

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 173
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin