Obavijesti

Show

Komentari 22

Evo što su nosili na Eurosongu: Od Severine u korzetu do Albine kojoj su prigovarali zbog kiča...

Evo što su nosili na Eurosongu: Od Severine u korzetu do Albine kojoj su prigovarali zbog kiča...
9

Hrvatski predstavnici su kroz godine pomicali vlastite modne granice na velikim eurovizijskim pozornicama. Neki su nas oduševili, a neki ne toliko...

VIDEO

Baby Lasagna (28) u 14 sati u srijedu odradio je drugu probu prije prve polufinalne večeri Eurosonga. Marko Purišić je po drugi put izašao u kostimu u kojem će nastupiti na pozornici u utorak. Za razliku od kostima koje je nosio na Dori, Baby Lasagna sad ima crveni prsluk, a široki rukavi, koje su mnogi kritizirali, malo su uži. Košulja koju nosi ispod prsluka ima tradicionalne čipkaste motive, a njegova kosa je ovaj put bila više razbarušena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Let 3 poslao video podrške Baby Lasagni iz Dubaija: 'Razvali ih Lazo’ 00:41

Imati upečatljivi kostim itekako je važan scenski dio nastupa. Ovom prilikom smo se podsjetili na neke od kostima u kojima su nas naše zvijezde predstavile na Eurosongu.

🇭🇷 Croatia | Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim

Jedna od zapamćenih kreacija bila je ona koju je nosila Severina 2006. kad je nastupila u Ateni u Grčkoj s pjesmom "Moja štikla" i osvojila 13. mjesto.

Iako je time onemogućila Hrvatskoj direktan ulazak u finale iduće godine, Severina je itekako oduševila publiku u crvenoj haljini s gornjim dijelom koji podsjeća na korzet, a donji je bio ukrašen volanima, koje je Severina u jednom trenutku strgnula sa sebe. Pjevačica nije očekivala pobjedu na Dori na kojoj je nosila sličnu crvenu haljinu. Zanimljivo je da ta haljina nije bila šivana za Severinu.

- Ovo je bila haljina koju je Danijela Car radila za Lineu Exclusive i nju je nosila, mislim, tad Miss Hrvatske. Imala sam samo jednu haljinu, pa sam došla kod Danijele i rekla da mi treba neka haljina. Nije bila šivana za mene niti ništa - komentirala je svojedobno pjevačica.

Prošlo je 10 godina od pobjede Conchite Wurst na Eurosongu! Reagirala je na Baby Lasagnu
Prošlo je 10 godina od pobjede Conchite Wurst na Eurosongu! Reagirala je na Baby Lasagnu

No za Eurosong se pripremila. Pjesma koja je spojila tradicionalno i moderno izazvala je mnogo kontroverzi, kako riječima, tako i izvedbom na pozornici te reakcija javnosti nije izostala, no njezin dojmljivi izgled zasjenio je sve negativne kritike.

Albina Grčić nas je predstavljala u Roterdamu 2021. godine u kostimu koji se sastojao od trikoa i gornjeg dijela s hologramskim kristalima. Neki su joj zamjerili toliki seksepil, dok je po nekima kostim bio previše kičast. Inače, za kostim je bio zadužen Juraj Zigman, poznat upravo po raskošnim kostimima koje obožavaju svjetske zvijezde.

Roko Blažević nas je 2019. godine u Tel Avivu predstavio s krilima. Za nastup na Eurosongu izabrao je zlatna krila, što se nije svima dopalo, jer su krila nosili i plesači.

Njegov mentor Jacques Houdek je 2017. u Kijevu nastupio s pjesmom ''My Friend''. Njegov kostim je napola bio smoking, a druga polovica gornjeg dijela bila je više u rokerskom điru.

Kostim koji se svidio svim obožavateljima Eurosonga bio je prošlogodišnji od Letovaca. Šareni kostimi su podsjećali na vojne uniforme, a momci su na kraju završili u potkošuljama i gaćama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura
POKAZALA INTERIJER

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura

Voditeljica je prije nekoliko dana otkrila da se seli, a sad je s pratiteljima podijelila kako je uredila prostor. U utorak je imala i problema sa svojim svekrom Mišom Grofom i stanom u Beogradu

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!
REZULTATI ANKETE

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!

Najlošije je prošla Daria Kinzer koja je dobila samo dva glasa. Ona nas je predstavljala na Eurosongu 2011. godine s pjesmom 'Celebrate'
Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'
'OVO JE ČUDNO'

Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'

Na ovogodišnjem Eurosongu pobijedili su Nemo, predstavnici Švicarske, a brojni smatraju da to nisu zaslužili