Obavijesti

Show

Komentari 0

Evo što vas čeka u u najdražim serijama i sapunicama: Boško se pokušava iskupiti Matiji

Evo što vas čeka u  u najdražim serijama i sapunicama: Boško se pokušava iskupiti Matiji
6

Doznajte što vas sve očekuje ovog tjedna u omiljenim serijama i sapunicama na domaćim programima, 'La Promesa', 'Kumova', 'Chicago u plamenu'...

VIDEO

Donosimo vam tjedni pregled sadržaja sapunica (od ponedjeljka 29. travnja do petka 3. svibnja) i otkrivamo sve što možete očekivati u novim epizodama omiljenog televizijskog žanra na programima HRT-a, RTL-a i Nove TV.

Gdje je 'prava' Martha iz serije Baby Reindeer? Fanovi tvrde da su pronašli njene video snimke
Gdje je 'prava' Martha iz serije Baby Reindeer? Fanovi tvrde da su pronašli njene video snimke

Kumovi

Nova TV, 20:00

PONEDJELJAK Padnu teške riječi između braće te ulaze u fizički obračun, a Vinko čak uzima pušku. Matija, Ivka, Vesna i Jadranka ih prekidaju i Vinko shvaća što je učinio. Anđeli se događa čitav niz neugodnih situacija koje ona iščita kao loše znamenje te nagovori Zvonu da Mirjani daju dio novca. U općinu dolazi dopis da će biti izbori za novog načelnika, no nitko ne zna tko bi to mogao biti.

UTORAK Petogodišnjica je Stipanove smrti i obitelj se okuplja u Zaglavama. Matija dolazi s Cvitom iz Splita, Zlatan i Vedrana sa Stipom iz Murana, a Janko i Luce su, nakon njezine specijalizacije došli u Zaglave.

SRIJEDA Nakon što je bombastično odjeknula šokantna vijest, formira se ad hoc krizni stožer. Aljoša i Vesna su u zategnutim odnosima, ona se sprema za put u Zagreb radi ponude koju je dobila za svoju gastronomsku emisiju.

ČETVRTAK Stanislav prijavi Šimin nestanak policiji, inspektor pokreće istragu. Boško stiže u Zaglave, pokušava se iskupiti Matiji. Vinko otkrije Aljoši da je u Šiminu stanu pronašao pismo koje bi moglo biti inkriminirajuće po nju i da je zato bio protiv odlaska na policiju.

La Promesa

HRT 1, 13:20

PONEDJELJAK Píjin se svijet sruši kad sazna da mora svjedočiti protiv Gregorija, ali Rómulo obećava da će, ako mu markiz dopusti, ići s njom. I Pía i Rómulo naređuju Petri da otpravi Feliciana.

UTORAK Jana se svim silama trudi ispuniti obećanje koje je dala Manuelu i pokušava se približiti Abelu; ali on je i dalje jednako arogantan kao i uvijek. María Fernández na prijevaru navede liječnika da pregleda Salvadora.

SRIJEDA Jana želi posjetiti Ramonu, ali se ne sjeća gdje je njezina koliba. María Fernández pristaje joj pomoći da je nađe. Jana je sve bliže otkrivanju tajni svoje prošlosti.

ČETVRTAK Abel potvrdi Píji da je moguće da je otrov koji joj je Gregorio davao utjecao na njezino nerođeno dijete. Jana konačno pronalazi Ramonu.

PETAK Jana je pronašla kolibu, ali je u šoku kad Ramonu zatekne teško bolesnu. Ako je ne njeguje, Ramona će sigurno umrijeti.

Vrijeme ljubavi

HRT 1, 12:25

PONEDJELJAK Fernão otkrije da otac João zna da je bio u mlinu. Otávio kaže da će unijeti bombu na brod. Bernardo se sukobljava s Teodorom. Helena je sumnjičava zbog Giuseppeove reakcije kad ga je pronašla.

UTORAK Maria Vitória uzbuđena je na recitalu. Lucinda uzima tablete za spavanje. Policija je uništila tiskaru kulturne udruge. Inácio se skriva u kabareu. Lucerne mu odluči pomoći.

SRIJEDA Inácio kaže da nije mogao ući na recital. Otávio kritizira Tomasa jer razmišlja o odustajanju. Lucinda zaposli Leonor.

ČETVRTAK Gđa Nicota obavijesti Vicentea o otmici Marije Vitórije. Vicente upadne u Teodorovu kuću i spasi je. Delfina govori da Terezi nedostaje otac. Lucinda kaže da želi roditi dijete Ináciju. Teodoro se prepire s Lucerne.

PETAK Bernardo se ispriča Balbini. Inspektor Pimenta uhiti madame Lucerne. Maria Vitória kaže da ne može uzvratiti ljubav Vicenteu. Edgar i Olímpia nastave vezu. Bernardo govori madame Lucerne o svojoj situaciji.

Toma

RTL, 20:15

UTORAK Godina je 1991. Nakon nastupa u Domu sindikata, Tomi Zdravkoviću (igra ga Milan Marić) naglo pozli te ga odmah prebace u bolnicu. Dok se liječnici bore za njegov život, Tomi se priviđa djetinjstvo u Pečenjevcu i mladost u Leskovcu. Prisjeća se kada je upoznao Silvanu Armenulić ispred kafića Radan, prvog nastupa i odlaska u Tuzlu, gdje je upoznao svoju prvu ljubav Slavicu, kojoj je posvetio prvu autorsku pjesmu “Buket belih ruža”.

SRIJEDA Početak je šezdesetih godina. Toma se nalazi u Zrenjaninu. Njegova pjevačka karijera stagnira, a on se prepušta porocima, koji će ga pratiti čitav život. Toma upoznaje svoju prvu suprugu Olgicu.

ČETVRTAK Godina je 1969. Toma nastupa po birtijama u Beogradu te priželjkuje nastup na televiziji dok mu menadžer govori da u njegovu repertoaru nedostaje više veselih pjesama. Radmilo zaprosi Silvanu, no Tomi prosidba ne sjeda dobro te najavljuje da neće doći na njezino vjenčanje. Pjevač odlazi u Sarajevo, gdje upoznaje nove prijatelje i upada u nevolje. Vrijeme je za nastup na festivalu, a Tome nema pa menadžera Drdu uhvati panika.

PETAK Pjevač odlazi u Sarajevo, gdje upoznaje nove prijatelje i upada u nevolje. Vrijeme je za nastup na festivalu, a Tome nema pa menadžera Drdu uhvati panika.

Chicago u plamenu

RTL2, 18:30

PONEDJELJAK Dawson i Casey opet su zajedno nakon što je ona udomila Louieja. Stella provede noć sa Severideom. Dozna i da njezin bivši dečko Grant više nije pod psihijatrijskim nadzorom.

UTORAK Kad dozna za namjeru da se Louieja smjesti u drugi udomiteljski dom, Casey istražuje tko je vijećnicima dojavio o Louieju. Stella pomaže djetetu s hepatitisom C, koji je nakon poziva ukrao lijekove.

SRIJEDA Severide i Casey pokušavaju doznati uzrok požara u kojem je poginula žena - je li u pitanju podmetanje ili je požar slučajno buknuo. Casey je sumnjičav prema suprugu mrtve žene nakon što je od njezine sestre doznao da su se supružnici često svađali.

ČETVRTAK Casey se prisjeća posljednjeg poziva, kad je oživljavao dijete, koje je nekoliko dana kasnije preminulo. Cruz dolazi Severideu zbog Bodenova posinka Jamesa sumnjajući na zlostavljanje. Boden se sukobljava s novim dečkom svoje bivše žene zbog zlostavljanja njegova posinka.

PETAK Louisov biološki otac sukobljava se s Casey i Dawsonom te zahtijeva skrbništvo nad sinom. Postaja 51 nabavlja stol za stolni tenis i počinje turnire u vatrogasnom domu. Severide dozna da njegove matične stanice odgovaraju pacijentu koji mora obaviti transplantaciju koštane srži, no stvari krenu po zlu.

Vatreni dečki

DOMA TV, 22:40

PONEDJELJAK Tommy smišlja osvetu za batine koje je dobio od Rogerovih prijatelja tako što vara Seana da se sastane s prekrasnom ženom koja je transvestit. Sean reagira klađenjem da će je odvesti u krevet do kraja tjedna.

UTORAK Franco uvjerava Seana da se prijavi na audiciju za godišnji kalendar vatrogasaca, a Jerry šalje Tommyja da posjeti psihoterapeuta zbog njegova razgovora s mrtvima.

SRIJEDA Momci u kući odluče organizirati natjecanje čija je muškost najduža. Nažalost, Franco i njegova djevojka upadaju u probleme dok mu uzimaju mjere.

ČETVRTAK Nakon Billyjeve smrti detektiv NYPD-a nevoljko potiče brata Tommyja u potragu za osvetom, sugerira mu da potraži tinejdžere koji su spašeni iz požara.

PETAK Sad kad ima seks sa Sheilom, Tommy se ne može otresti vizije duha njezina pokojnog muža. Osim snova o Jimmyju, financije zbog kojih Janet duguje 4000 dolara također su dovele do nesmotrene vožnje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Švicarska pobjednik Eurosonga: Baby Lasagna drugi, a Nemo razbili statuu nakon nastupa
KRAJ NATJECANJA

Švicarska pobjednik Eurosonga: Baby Lasagna drugi, a Nemo razbili statuu nakon nastupa

Nemo i pjesma 'The Code' osvojili su najviše bodova žirija, a nakon glasova publike su odnijeli pobjedu

Razbila se u sitne komadiće: Nemo su oštetili osvojen trofej nakon pobjede na Eurosongu...
ŠVICARSKI PREDSTAVNICI

Razbila se u sitne komadiće: Nemo su oštetili osvojen trofej nakon pobjede na Eurosongu...

Tijekom izvođenja pobjedničke pjesme došlo je do nezgode i Nemo su razbili osvojenu statuu
Baby Lasagna rasplakao se na Trgu. Tisuće mu skandiraju ime: 'Ja sam očekivao tu 20 ljudi...'
PRATITE UŽIVO

Baby Lasagna rasplakao se na Trgu. Tisuće mu skandiraju ime: 'Ja sam očekivao tu 20 ljudi...'

Dojmovi se još nisu slegli. Ne znam što ovo znači za mene. Ma nije ni bitno za mene, rekao je Baby Lasagna