Obavijesti

Show

Komentari 3

Evo što vas očekuje na domaćim programima ovaj tjedan: Maja otkriva Sonjino pravo lice

Evo što vas očekuje na domaćim programima ovaj tjedan: Maja otkriva Sonjino pravo lice
7

Doznajte što vas sve očekuje ovog tjedna u omiljenim sapunicama na domaćim programima

VIDEO

Donosimo vam tjedni pregled sadržaja sapunica (od ponedjeljka 4. prosinca do petka 8. prosinca) i otkrivamo sve što možete očekivati u novim epizodama omiljenog televizijskog žanra na programima HRT-a, RTL-a i Nove TV.

Ovo su najdugovječnije domaće serije: Jedna od njih emitirala se kroz više od 800 epizoda...
Ovo su najdugovječnije domaće serije: Jedna od njih emitirala se kroz više od 800 epizoda...

San snova

RTL, 20:15

PONEDJELJAK Momčad briljira protiv Agrama, štoviše, Bubalo traži od momčadi i Alena da uspore igru. Maja se priprema na veliki zaokret. Mirko se odjednom zainteresirao za Zvonimira, a Sonja se inati.

UTORAK Nakon velike pobjede Croatia se ponovno našla u problemu, ovog puta zbog Andreja. Mirko shvaća da mu je projekt ponovno ugrožen. Sonja pokreće svoj plan i pronalazi saveznika, a nitko ništa ne sluti.

SRIJEDA Bubala je Slavko stjerao u kut jer spletkari sa Sonjom i Andrejem. Mirko se poigrava parcelom, a Maja otkriva Sonjino pravo lice.

ČETVRTAK Alen i Maja ponovno se zbližavaju zbog Sonjina spletkarenja, što bi moglo riješiti i Bubalove probleme. U zavrzlami oko parcele Mirko i Nives smišljaju kako nadmudriti jedno drugo. Mateo mora naučiti kako voditi svoje financije i kako biti u vezi na daljinu.

PETAK Bubalo mora pristati na Zvonimirove uvjete ako želi spasiti klub. Dogovori između Andreja, Sonje i Slavka iznimno su teški, a Slavkova najnovija zavrzlama polazi po zlu. Mateo i Lana počinju se razilaziti. Mirko prima lošu vijest o zemljištu.

La Promesa

HRT 1 13:20

PONEDJELJAK Manuel daje Jimeni zaručnički prsten i time zapečati zaruke. A Janu zanima jedan posve drugi prsten - barunov. Podsjeća je na ubojicu njezine majke.

UTORAK Salvador otkriva Simoni i Candeli da je počinio zločin. Krivotvorio je dokument kako bi izbjegao odlazak u rat. Jana ne može gledati kako se Manuel i Jimena sve više zbližavaju.

SRIJEDA Salvadora odvode u pritvor na ispitivanje, a María se jako uzruja. Lope želi otići u policijsku postaju kako bi pitao za njega, ali Pía ga upozori da bi i on mogao završiti u zatvoru.

ČETVRTAK Leonor govori Martini da ne može više ostati na La Promesi. Martina želi otići na modni studij u Pariz. Barun pokušava odgovoriti Manuela od braka s Jimenom.

PETAK Salvadorov odlazak u rat težak je udarac za Maríju Fernández. Ona, pak, nalazi Janine dnevnike i posumnja da njezina prijateljica želi ubiti baruna.

Kumovi

Nova TV, 20:20

PONEDJELJAK Stipanu je sve teže dok gleda braću sa Šimom i Kuzmom, a ne shvaća da ni sama Šima nije potpuno oduševljena novom suradnjom. Zove Matu Šušnjara kako bi mu pomogao u bitci protiv Kuzme.

UTORAK Aljoša i Vesna angažiraju Laru koja doživljava fijasko u dvorani općine. Anđela u strahu za Zvonu ipak kontaktira vidovnjakinju Maru koja je upozorava na skoru smrt u Zaglavama.

SRIJEDA Martin kreće u kuću Akrap i mulja Anđeli da ide u ljekarnu zbog Cvite. Anđela ide provjeriti kako je dida i otkriva da joj je lagao. Milica tješi Marka Šanka koji je uvjeren da je on taj koji će umrijeti.

ČETVRTAK Anđela je uhvatila Martina kako uzima stvari za Zvonu i napada ga te pokušava dobiti priznanje od njega gdje je Zvone. Luce odvodi Anđelu u sobu i govori joj da se mora smirit i prestati mislit da joj svi rade iza leđa.

PETAK Uzrujana Anđela, kad sazna gdje je Zvone, krade ključeve Vinkova auta i odlazi tamo. Usput skoro naleti autom na Vesnu, koja je mijenja za volanom pa se zajedno odvoze.

Zločinački umovi

RTL 2, 20:00

PONEDJELJAK Među ubijenima su žene koji su stavljale svoje fantazije na društvene mreže. Garcia misli da je Kevin ljubomoran na njezinu novu ljubav. Tri muškarca, pretučena na smrt, pronađena su spuštenih hlača.

UTORAK Pronađeno je obezglavljeno tijelo umirovljenog policajca iz Kolorada nekoliko sati nakon što je jedna glava otkrivena na otvaranju vremenske kapsule stare 25 godina. Dva muškarca iz Južne Dakote otrovana su i pronađena s ritualnim oznakama na tijelu.

SRIJEDA Dva para pronađena su mrtva od višestrukih uboda nožem u trbuh, a BAU zaključi da ubojica tjera svoje žrtve da nasmrt izbodu jedna drugu. Alex Blake razmišlja o svojoj budućnosti u timu nakon što se njezin suprug James vratio iz inozemstva s novim životnim planom.

ČETVRTAK Replikator hakira Garcijin računalni sustav, provali u hotelsku sobu Erin Strauss te je natjera da popije vino s ecstasyjem. Na kraju ostavi podrugljivu poruku Hotchu. Tim pokušava pronaći motiv koji je uhodu pretvorio u serijskog ubojicu.

PETAK Dvije žene pronađene su mrtve u Arizoni. BAU lovi serijskog ubojicu koji žrtve prisiljava na kanibalizam. Hotch razmišlja o mjestu šefa odjela, a tijek istrage se mijenja.

Na granici

Nova TV, 21:15

PONEDJELJAK Ivana i Božo vježbaju za plesno natjecanje. Ivana jedva uvjeri Božu da to ne shvaća preozbiljno, ali Božo u Udbini sretne ljutitog protivnika - “srebrnog letača”. Zainati se da će pobijediti i tjera Ivanu da neumorno vježba.

UTORAK Tomo i Zdenko pokušavaju Toniju ogaditi Petru i napričaju mu svakakve laži. Štiglići nagovaraju Matu da se prijavi u DVD. Nediljko je uvjeren da će mlađi Luka pobijediti pretilog Matu. Ivana pozove Špiru da Božo i on riješe spor iz mladosti, ali Božo se naljuti.

SRIJEDA Štiglići su upropašteni, misle da gube lokal, ali stvar ubrzo spašava Mirela, koja se odlučuje prijaviti za vatrogasca. Unatoč prvotnom otporu Andrija shvaća da u statutu ne postoji zabrana za žene i dopušta Mirelinu prijavu. Nediljko je užasnut.

ČETVRTAK Kad shvati da će sa zavađenim Mijom i Nediljkom teško obaviti osjetljivu akciju prijenosa zmijskog otrova, Zorka traži od Andrije da požuri primanje u vatrogasce. On daje Mireli i Luki pismeni test, a Mijo uhvati Penave kako varaju.

PETAK Ivana je odlučila prijaviti se na natjecanje s Petrom, Boži u inat. On je pokušava odgovoriti, ali bez uspjeha. Ona misli da se boji konkurencije i odlučna je da ga pobijedi. Tonija muči grižnja savjesti.

Dva svijeta, jedna ljubav

HTV1, 12:25

PONEDJELJAK Bento shvaća da je netko u blizini, u vrtu palače, i naoruža se. Ali Ariel dolazi i kaže mu da je našao još ljudi koji će mu pomoći u lovu na tajanstvenog čovjeka.

UTORAK Roberto kaže Melissi da je Felipe kupio Genarovu zemlju. Vitória zamoli Benta da brzo nađe Bernarda. Emília se šokira kad sazna da će Lívia raditi u palači i kaže da će je se odreći kao kćeri.

SRIJEDA Dorotéia kaže Melissi da je čula kako Vitória govori da je njezin sin živ. Vitória pristane prodati svoju zemlju g. Rogériju, ali traži od njega još malo vremena. Felipea to zaintrigira.

ČETVRTAK Lívia kaže Aniti da je razmišljala o tome da otkrije svoj identitet grofici. Anita joj prizna da je zaljubljena u Roberta. Melissa dolazi u Genarovu kuću i zavodi Felipea.

PETAK Melissa brani Felipea i kune se grofici da je njezina čast neoskvrnuta. Roberto i Dorotéia traže zadovoljštinu od Melisse. Alex želi da se Felipe oženi Melissom. Dorotéia zavodi Benta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.