Obavijesti

Show

Komentari 0

Exit objavio pojačanja: Velika imena elektroničke glazbe stižu

Exit objavio pojačanja: Velika imena elektroničke glazbe stižu
1

Deset godina nakon što je na svjetski slavnoj Dance Areni nastupio kao zvijezda u usponu, Solomun je danas njezin simbol, a na ovogodišnjem festivalu zatvorit će događanje setom od četiri sata.

VIDEO

Dugi niz godina ovaj kralj Ibize i svojevrsni rezident EXIT festivala nije ga mogao i zatvoriti svojim nastupom, jer su njegove noći na španjolskom otoku bile rezervirane upravo za nedjelju. Za dvadeset godina Exita, u prilici kakva se pruža samo ovog ljeta, Solomun će zatvoriti cijeli festival i to u setu od čak četiri sata što će ujedno biti i najduži nastup u povijesti Arene. Programu koji EXIT priprema fanovima od 13. do 16. kolovoza pridružuje se još jedan neprikosnoveni producentski genij, Maceo Plex, koji priprema čak dva nastupa, jedan samostalan, a drugi kao back2back s ranije najavljenim talijanskim velemajstorima Tale Of Us! Tako je i zaokružena postava Dance Arene koju čine Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Amelie Lens, Black Coffee, ARTBAT, Denis Sulta b2b DJ Tennis, Dax J b2b Kobosil i drugi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Mladen Solomun na ovogodišnjem Exitu proslavit će dvije godišnjice – festivalski dvadeseti rođendan i desetu godišnjicu svog prvog nastupa na tvrđavi! Svoj debi na festivalu imao je prije čitavog jednog desetljeća, kada je, upravo na EXIT festivalu započeo svoj pohod na svjetski vrh! Davne 2010. godine prvi put je nastupio u uvijek karakterističnom završnom terminu u ranim jutarnjim satima na Dance Areni, dok će ovaj put zatvoriti, ne samo Arenu, nego kompletan festival, i to setom od puna četiri sata. Njegova neraskidiva povezanost s festivalom na Petrovaradinskoj tvrđavi potvrđena je više puta, a nakon ovog debija njegova karijera munjevito je krenula prema vrhu te je vrlo brzo nakon toga postao jedna od najtraženijih zvijezda današnjice. 

Bez obzira nazvali ga Maceo Plex, Maetrik ili Mareil Ito, ovaj ultimativni headliner najvećih festivala i producent maksimalnog tech house zvuka, koji je samostalno promijenio elektroničku muziku i obrisao žanrovske granice, za EXIT je više puta ponovio da je jedan od najboljih svjetskih festivala, štoviše istakao je da je to “jedino mjesto gdje i dan danas ima tremu”. Kubansko-američki glazbenik s trenutnom adresom u Barceloni godinama je držao DJ pult u Space-u, Amnesiji i Pachi, vodećim klubovima party epicentra sveta – Ibizi. U posebnoj kolovoškoj večeri scenom mitske Dance Arene dirigirat će zajedno sa milanskim majstorima Tale Of Us s kojima će se, nakon pojedinačnih samostalnih nastupa, spojiti u back2back za završetak programa.

'Srušili smo Miloševića i Exit je postao najveći festival u regiji'
'Srušili smo Miloševića i Exit je postao najveći festival u regiji'

Proslava dvadesetog rođendana EXIT festivala održat će se od 13. do 16. kolovoza na Petrovaradinskoj tvrđavi. Svoje nastupe potvrdili su Robin Schulz, Amelie Lens, Paul Kalkbrenner, Solomun, Maceo Plex, Boris Brejcha, Artbat, Nina Kraviz, Tale of Us, Black Coffee, Ofenbach, Burak Yeter, DJ Regard, Roni Size b2b LTJ Bukem, Meduza, Denis Sulta b2b DJ Tennis, Dax J b2b Kobosil, 999999999 live, Francois X, Juliana Huxtable, Monosaccharide, Marcel Dettmann, VTSS, SPFDJ, Laibach, Obojeni program, Goblini, Buč Kesidi, Marko Nastić, Insolate, Andrew Meller, Ilija Djoković, Kristijan Molnar, Coeus, Space Motion, After Affair, Lag, Monosaccharide i Bokee, a nova imena očekuju se  ubrzo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac