Show

Komentari 1

'Faca' iz 'Seks i grada' optužen je za seksualno zlostavljanje

'Faca' iz 'Seks i grada' optužen je za seksualno zlostavljanje

Optužbe protiv mene koje pojedinci iznose godinama, čak i desetljećima, su lažne. Ove priče su mogle biti od prije 30 godina ili prije 30 dana. Ne uvijek znači ne, to je granica koju nisam prešao, rekao je glumac

Holivudski glumac Chris Noth (63) poznatiji po ulozi 'Face' u seriji 'Seks i grad', optužen je za seksualno uznemiravanje dviju žena. Navodni incidenti dogodili su se u Los Angelesu 2004. godine te u New Yorku 2015. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Prošao bi pored mog stola i flertovao. Nekako je dobio moj broj i ostavljao mi glasovne poruke - rekla je prva žrtva te je nadodala kako su jednog dana ona i njezina prijateljica otišle do bazena upoznati Chrisa. Tamo je sasvim slučajno zaboravio knjigu, pa ju je djevojka odlučila vratiti mu.

Glumčeva navodna žrtva, djevojka koja je tada imala samo 22 godine, otišla je do njegovog stana da mu vrati knjigu, a North ju je već na samom ulasku poljubio. Poljubac ju, kako kaže, nije uznemirio, ali uznemirilo ju je to što ju je glumac potom privukao prema sebi, pomaknuo prema krevetu i skinuo joj hlače.

- Bilo je jako bolno i vikala sam da stane, ali nije - rekla je navodna žrtva koja optužuje glumca za seksualno uznemiravanje.

 

Chris je ovim povodom dao izjavu za časopis 'The Hollywood Reporter'.

- Optužbe protiv mene koje pojedinci iznose godinama, čak i desetljećima, su lažne. Ove priče su mogle biti od prije 30 godina ili prije 30 dana. Ne uvijek znači ne, to je granica koju nisam prešao. Susreti su bili sporazumni. Teško je ne dovesti u pitanje vrijeme izlaska ovih priča. Ne znam sa sigurnošću zašto se sada pojavljuju, ali znam da nisam napao te žene - rekao je glumac.

Najčitaniji članci