Show

Komentari 7

Facu iz 'Seks i grada' optužili za seksualno zlostavljanje, a žena mu je u šoku: 'Nije mi dobro'

Facu iz 'Seks i grada' optužili za seksualno zlostavljanje, a žena mu je u šoku: 'Nije mi dobro'

Chris je navodno potpuno zbunjen i zaprepašten ovim optužbama, naročito ga muči to zašto su objavljene upravo sad, kada je izašao reboot popularne serije

Tara Wilson (39), supruga Chrisa Notha (67), koji je utjelovio Facu u 'Seks i gradu' jako je uzrujana zbog nedavnih optužbi za seksualno zlostavljanje na račun glumca, pišu strani mediji. Tri žene su iznijele niz optužbi. Prijatelj glumačkog dvojca rekao je da je supruzi Tari teško zbog optužbi. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nove epizode serije 'Seks i grad'

- Možda nije monogaman, utvrdili smo da njegova žena nije znala. Ako ništa drugo, on je kriv za to. Ona je u Los Angelesu i jako je uzrujana. Nije joj dobro. Planirali su zajedno provesti Božić, ali to se sada ne zna - rekao je izvor blizak glumcima pa dodao da uvijek postoje dvije strane priče i da se moraju saslušati prije nego se krene suditi nekome. 

- Chris kojeg sam upoznao nije Chris kojeg opisuju ove žene. Svi njegovi prijatelji su uz njega. Voli flertati, ali nije ljigavac. Nije Weinstein. Vjerujem mu i vjerujem da nije prošlo onako kako je navodno prikazano - kaže Nothov prijatelj. 

Chris je navodno potpuno zbunjen i zaprepašten ovim optužbama, naročito ga muči to zašto su objavljene upravo sad, kada je izašao reboot Seksa i grada.

Tara i Chris upoznali su se prije 20 godina, kada je ona radila u klubu 'The Cutting Room'. U braku su od 2012. i imaju dva sina, Oriona (13) i 18-mjesečnog Keatsa

Manhunt: Unabomber World Premiere - New York

Najčitaniji članci