Obavijesti

Show

Komentari 32

Fani Čapalija ponovno snima: 'Osjećam se moćno baš poput zvijezde koja daje svijetlo...'

Fani Čapalija ponovno snima: 'Osjećam se moćno baš poput zvijezde koja daje svijetlo...'
5

Na izboru za Miss svijeta bila je među pet najljepših, no umjesto slave odabrala je ljubav

VIDEO

Točno 29 godina od izbora za Miss svijeta je bilo 27. studenog. To je 29 godina od moje, sada već legendarne izjave ‘It’s OK’. Proleti tako vrijeme za tren. Nakon 29 godina sam u divnoj modnoj kampanji na ulicama mog predivnog Trogira, komentirala je Fani Čapalija (47) na društvenoj mreži.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:26

Miss Europe 1993. godine zvijezda je nove modne kampanje modnog brenda DeLight, iza kojeg stoji zagrebački dizajner Ivan Friščić. Fani je zablistala na snimanju u Trogiru u haljinama i kaputima.

- Svaki komad odjeće daje mi samopouzdanje i svojevrsnu snagu. Kad nosim neki od komada iz nove kolekcije, osjećam se moćno, baš poput zvijezde koja daje svjetlo - rekla je Fani.

- Predivna žena koja ponosno nosi svoje godine, ne skrivajući ništa, zaista je prava DeLight žena. Fani je ovom kampanjom utjelovila ideal žene - snažne, posebne, ponosne i svjesne sebe - dodao je Friščić.

Fani Čapalija je podijelila fotku iz mladosti, a Cigi je pohvalio: 'Ti si bezvremenska ljepotica!'
Fani Čapalija je podijelila  fotku iz mladosti, a Cigi je pohvalio: 'Ti si bezvremenska ljepotica!'

Fani je na izboru za Miss svijeta u Sun Cityju bila među pet najljepših. Nakon izbora postala je poznata i po izjavi “It’s OK”, kojom je odgovorila na pitanje voditelju i sutkinji nakon što ju je upitao što misli o dijelu natjecanja djevojaka u kupaćim kostimima te je li zastario. Iako joj se smiješila uspješna inozemna karijera, modne agencije otimale su se za nju, Fani je svoje prioritete posložila drukčije.

Odabrala je ljubav. Udala se za bivšeg nogometaša Ivicu Mornara, a nakon što je brak naposljetku ipak puknuo, sreću je pronašla na Čiovu, gdje živi mirno i daleko od svjetala reflektora. Tu i tamo pojavi se na nekom eventu i svaki put iznova oduševi jednostavnošću i prirodnom ljepotom.

- Naučila sam da je svaki uspjeh prolazan, baš kao i neuspjeh, ali da nas ne obilježava ni jedno ni drugo nego kako se nosimo s izazovima koje oni sa sobom nose - rekla je Fani početkom godine za 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...