Show

Komentari 32

Fani Čapalija ponovno snima: 'Osjećam se moćno baš poput zvijezde koja daje svijetlo...'

Fani Čapalija ponovno snima: 'Osjećam se moćno baš poput zvijezde koja daje svijetlo...'

Na izboru za Miss svijeta bila je među pet najljepših, no umjesto slave odabrala je ljubav

Točno 29 godina od izbora za Miss svijeta je bilo 27. studenog. To je 29 godina od moje, sada već legendarne izjave ‘It’s OK’. Proleti tako vrijeme za tren. Nakon 29 godina sam u divnoj modnoj kampanji na ulicama mog predivnog Trogira, komentirala je Fani Čapalija (47) na društvenoj mreži.

POGLEDAJTE VIDEO:

Miss Europe 1993. godine zvijezda je nove modne kampanje modnog brenda DeLight, iza kojeg stoji zagrebački dizajner Ivan Friščić. Fani je zablistala na snimanju u Trogiru u haljinama i kaputima.

- Svaki komad odjeće daje mi samopouzdanje i svojevrsnu snagu. Kad nosim neki od komada iz nove kolekcije, osjećam se moćno, baš poput zvijezde koja daje svjetlo - rekla je Fani.

- Predivna žena koja ponosno nosi svoje godine, ne skrivajući ništa, zaista je prava DeLight žena. Fani je ovom kampanjom utjelovila ideal žene - snažne, posebne, ponosne i svjesne sebe - dodao je Friščić.

Fani je na izboru za Miss svijeta u Sun Cityju bila među pet najljepših. Nakon izbora postala je poznata i po izjavi “It’s OK”, kojom je odgovorila na pitanje voditelju i sutkinji nakon što ju je upitao što misli o dijelu natjecanja djevojaka u kupaćim kostimima te je li zastario. Iako joj se smiješila uspješna inozemna karijera, modne agencije otimale su se za nju, Fani je svoje prioritete posložila drukčije.

Odabrala je ljubav. Udala se za bivšeg nogometaša Ivicu Mornara, a nakon što je brak naposljetku ipak puknuo, sreću je pronašla na Čiovu, gdje živi mirno i daleko od svjetala reflektora. Tu i tamo pojavi se na nekom eventu i svaki put iznova oduševi jednostavnošću i prirodnom ljepotom.

- Naučila sam da je svaki uspjeh prolazan, baš kao i neuspjeh, ali da nas ne obilježava ni jedno ni drugo nego kako se nosimo s izazovima koje oni sa sobom nose - rekla je Fani početkom godine za 24sata.

Najčitaniji članci