Fanovi ljuti! Doris Dragović je prekinula koncert u Zagrebu, iz kluba tvrde: 'Ma, kabel je kriv' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 8

Fanovi ljuti! Doris Dragović je prekinula koncert u Zagrebu, iz kluba tvrde: 'Ma, kabel je kriv'

Fanovi ljuti! Doris Dragović je prekinula koncert u Zagrebu, iz kluba tvrde: 'Ma, kabel je kriv'
5

Dobra vijest za obožavatelje Doris Dragović je to što će se do kraja sezone kluba pjevačica vratiti u Mint. Nadamo se sa svim kablovima

VIDEO

Srijedom u kasnim noćnima satima zagrebački klub Mint ima koncerte najvećih regionalnih zvijezda, a ova srijeda je bila namijenjena za Doris Dragović. Nažalost, pjevačica je tek uspjela acapella otpjevati refren hita 'Malo mi za sriću triba'. Doris se popela na binu i na mikrofon od DJ-a ispričala obožavateljima što ne može odraditi koncert. 

- Tri sata se borimo sa strujom i tehnikom. Sve smo se namjestili, ali nismo dobili tu bitku. Ne možemo dobiti ono što smo htjeli, ne možemo dobiti zvuk - rekla je pa zapjevala acapella 'Malo mi za sriću triba'. 

Pjevačica je objasnila kako zbog 'tehničke nemogućnosti koncert ne može odraditi večeras'.

VIDEO Odmah do pjevača! Ivana Vida bila na koncertu Džinovića
VIDEO Odmah do pjevača! Ivana Vida bila na koncertu Džinovića

Za sve je kriv kabel

O kakvom je tehničkom kvaru bila riječ objasnio nam je Edvin Softić, menadžer kluba Mint.

- Kompatibilnost našeg i njihovog sustava nije funkcionirala zbog jednog kabela. U 1 ujutro nismo mogli pronaći kabel njihove miksete koji bi spojili s našom. Proba je bila odrađena i sve je funkcioniralo. Doris je velika profesionalka. Zamolio sam je da izađe na binu te objasni obožavateljima, koji su došli u Mint, zašto ne može nastupiti. Ona ne pjeva često te odradi tek osam koncerata u godini. Nažalost, ovaj nije mogla odraditi - rekao je Softić.

Fanovi su razočarani

Koncertna ljubav se nastavlja: Doris Dragović u lipnju se vraća u trogirsku Kulu Kamerlengo!
Koncertna ljubav se nastavlja: Doris Dragović u lipnju se vraća u trogirsku Kulu Kamerlengo!

- Tri sata se borite, a na bini nikog da vidimo tu borbu. Je l' tako teško sve odraditi i pripremiti ranije? Zašto nastupi ne mogu početi u neko normalno vrijeme? Što fali da počnete oko 22 i do ponoći fajrunt? - komentari su obožavatelja.

Doris će se vratiti u Mint

Na zamjerke gostiju što koncerti ne počinju ranije, tipa oko 21 sat u srijedu navečer, menadžer objašnjava da njegov klub nije namijenjen za takve koncerte.

- Ja od Minta ne mogu napraviti Lisinski pa da postavim stolice ispred bine i da vi od 20 sati slušate Doris Dragović. Mint je klub - zaključuje Softić.

Zagreb: Doris Dragović nastupila na koncertu "Progledaj srcem"

Dobra vijest za obožavatelje Doris Dragović je to što će se do kraja sezone kluba pjevačica vratiti u Mint. Nadamo se sa svim kablovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO