Obavijesti

Show

Komentari 63

Fanovi ljutiti: 'Znalo se tko će proći dalje. Vanna ih je otkrila'

Fanovi ljutiti: 'Znalo se tko će proći dalje. Vanna ih je otkrila'
5

U subotu navečer održana je prva live emisija showa 'The Voice' te je odabrano osam polufinalista. No, gledatelji su ljuti jer smatraju kako je sve namješteno....

VIDEO

U subotu navečer gledatelji su na malim ekranima mogli pratiti prvu live emisiju glazbenog showa 'The Voice'. Nakon brojnih izvedaba koje su oduševile sve one ispred ekrana, u polufinale je prošlo osmero natjecatelja. Oni su skupili dovoljno glasova publike ili dobili glas mentora koji su ih pustili dalje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Tako su iz Dečakovog tima natjecanje nastavili Bernarda Bobovečki i Jakob Grubišak, dok su prolazak u timu Massimo izborile Albina Grčić i Adriana Vidović

Dora Juričić i Vinko Ćemeraš prošli su dalje u timu Gobac, dok je Vanna uz glasove publike kao svoje predstavnike za polufinale odabrala Filipa Rudana i Dariju Ramljak. Gledatelji su nekako 'predvidjeli' da bi se to moglo dogoditi.

Naime, nakon nastupa Gorana Oreškovića koji je probio led u Vanninom timu pjesmom Dade Topića 'Da li znaš da te volim', mentorica mu je poručila kako je zadovoljna njegovom izvedbom, ali mu je i 'natuknula' kako više neće pjevati na ovoj pozornici. 

- Hvala ti na ovoj izvedbi. Prekratko smo se družili, ali nikad ne znaš što će se u životu dogoditi - rekla mu je Vanna, a gledatelji smatraju kako je na taj način otkrila da zna tko će napustiti show. 

U polufinale ih odlazi osmero: 'Bila je to jako teška odluka...'
U polufinale ih odlazi osmero: 'Bila je to jako teška odluka...'

- Zašto ne objave ime pobjednika kada već znaju tko je to? Ljudi bi se skoncentrirali na nastupe i uživali u pjevanju - komentirao je jedan od pratitelja showa, a drugi su se složili kako je dalje svakako trebala proći Petra Raško jer ima puno bolji glas od nekih koji su prošli. 

- Kako je moguće da je ova mala prošla dalje kad je stravično otpjevala Whitney Houston? A Petra Roško ispala?!? Pa Petra pjeva bolje od svih njih u žiriju - komentirali su drugi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin