Show

Komentari 11

Fanovi 'Seksa i grada' u suzama zbog novih epizoda: 'Slomili ste nam srca, sve ste upropastili!'

Fanovi 'Seksa i grada' u suzama zbog novih epizoda: 'Slomili ste nam srca, sve ste upropastili!'

Odmah po izlasku prve dvije epizode serije 'And just like that...' negativne reakcije gledatelja preplavile su društvene mreže. Rijetki su oni kojima se nova sezona svidjela, a mnogi ističu da je previše mračna i depresivna

U četvrtak su na streaming servisu HBO izašle prve dvije epizode nove serije 'And just like that...', koja je nastavak kultnog 'Seksa i  grada'. Iako mnogi od obožavatelja nisu imali velika očekivanja zbog odsutnosti omiljene Kim Cattrall (65), rasplet prve epizode potpuno ih je šokirao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, najveća ljubav glavne junakinje Carrie Bradshaw, Faca (Mr. Big), umire od infarkta na kraju prve epizode. Zatim je prikazan njegov sprovod i uplakana Carrie u ulozi udovice.

Lavine komentara razočaranih obožavatelja serije ubrzo su preplavile društvene mreže i Imdb. Rijetki su oni kojima se nova sezona svidjela, a mnogi ističu da je previše mračna i depresivna.

- Voljela bih da imam stroj za put kroz vrijeme i da nisam pogledala ovaj kaos. Osjećala sam se nelagodno cijelo vrijeme - napisala je gledateljica na Facebooku.

- Ogromno razočaranje. Prve dvije epizode su ekstremno depresivne. Mislim da ću ovdje prestati gledati - glasio je jedan od komentara.

- Dala sam šansu prvoj epizodi. Nema Samanthe, to mogu izdržati. Ali da nema Face? Ne hvala - poručila je obožavateljica.

- Bilo je grubo i usiljeno. Isplakala sam se kao nikad - pisalo je u komentaru na HBO-ovoj stranici.

Najčitaniji članci