Obavijesti

Show

Komentari 30

Fanovi u šoku: Vođu korejskog boy benda pronašli su mrtvog

Fanovi u šoku: Vođu korejskog boy benda pronašli su mrtvog
6

Kim Jonghyun, član popularne južnokorejske grupe Shinee, umro je od trovanja ugljičnim monoksidom. Imao je milijune fanove diljem Azije, ali i u ostatku svijetu

VIDEO

Pjevačevo tijelo pronašla je policija u unajmljenom stanu u južnom djelu Seoula. Zaprimili su poziv njegove starije sestre u 16 sati po lokalnom vremenu. Rekla im je da misli da će se njen brat ubiti. 

Kada je stigla hitna pomoć, 27-godišnji Kim Jonghyun bio je bez svijesti. Umro je od posljedica trovanja ugljičnim monoksidom u kolima hitne pomoći. 

Mladi je pjevač ostavio oproštajnu poruku koju je pročitala samo njegova sestra. U njoj je, navodno, pisalo da je prolazio kroz jako teško razdoblje u životu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Preteško mi je. Molim te, oprosti se sa mnom. Ovo je moje posljednje zbogom - navodno je pisalo u poruci. 

Jonghyun, koji je bio član megapopularnog južnokorejskoj boy benda Shinee, stan je unajmio prije dva dana. Tamo je, navode korejski mediji, otišao nakon što se suočio s kritikama konzervativnih obožavatelja.

Naime, mladi je pjevač prije nekoliko dana javno pružao podršku LGBT zajednici. Nakon toga, njegove su službene stranice bile zatrpane gnjevnim komentarima te, kako piše britanski Mirror, opscenim fotografijama golih žena. 

Pjevač je zatim objavio fotografiju na kojoj djevojka vojniku stavlja cvijeće u cijev puške. Jonghyun je napisao i javno pismo studentu koji se izjasnio kao biseksualac. 

- Kao izvođač, također sam dio manjine u ovoj zemlji. Jako sam tužan što živimo u svijetu koji ne podupire različitosti. Naravno, ne mogu u potpunosti shvatiti kako se tek ti osjećaš - napisao je Jonghyun. 

Kim Jonghyun imao je milijune fanove diljem Azije, ali i u ostatku svijetu. Pop grupa kojoj je pripadao osnovana je 2008. godine. On i njegovi kolege za grupu su 'trenirali' u sklopu izdavačke kuće SM Entertainment koja je desetljećima dominirala glazbenom scenom u Južnoj Koreji. Kuća je poznata po tome što 'regrutira' jako mlade talente te ih obučava godinama prije no što ih predstavi javnosti. Jonghyun je imao 15 godina kada je potpisao ugovor s kućom.

Njegovi fanovi, ali i kolege, u šoku su zbog njegovog preranog odlaska. 

- Imao je jedan od najljepših glasova u Koreji. Bio je tako talentiran i imao je još mnogo toga za ponuditi. Srce mi se slama - napisao je jedan obožavatelj. 

Gruu Shinee časopis Forbes proglasio je jednom od 'najmoćnijihh zvijezda' u Južnoj Koreji 2014. i 2016. godine. Osim na korejskom, članovi grupe verzije svojih pjesama izvodili su i na japanskom. Od 2015. Jonghyun je nastupao i kao solo izvođač. U prosincu je imao i dva samostalna nastupa u Seulu. 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'