Obavijesti

Show

Komentari 32

Farma gori, a farmeri spavaju! Mandarina izletjela bez zaštite

Farma gori, a farmeri spavaju! Mandarina izletjela bez zaštite
10

Zapovjednik VD Pakoštane posebno je zamjerio farmerima to što je Kristina Mandarina u akciju gašenja išla bez kacige. Ranom zorom probudile su ih sirene vatrogasnih vozila...

VIDEO

Kako natjecatelji ovoga tjedna u realityju 'Farma' za zadatak imaju savladati vatrogasne vježbe ne bi li se u slučaju požara znali obraniti, nisu ni slutili da će ih glavni test sve podizati iz kreveta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Farma Kristina Mandarina 01:05

Naime, ranom zorom probudile su ih sirene vatrogasnih vozila, a nad farmom se nadvio gusti dim, što je služilo kao simulacija za vježbu gašenja požara. Iako su prethodnog dana sve definirali, čini se kako se farmeri i nisu najbolje snašli na zadatku.

- Malo su pogubljeni, oprema nije posložena - primijetio je odmah zapovjednik VD Pakoštane, a negodovanje na njegovom licu primijetila je i gazdarica Maja, kao i poneki farmeri: 'Napad panike, svi trče kao muhe bez glave!' kazao je Tomislav.

Raspašoj u 'Farmi': Mandarina u vrućim hlačicama gazi grožđe
Raspašoj u 'Farmi': Mandarina u vrućim hlačicama gazi grožđe

'Drama, potpuna drama!' zaključila je Maja.

- Da je bila prava akcija, požar, koji se jednostavno širi svakom minutom, a njima je trebalo 10 minuta da dođe voda do gore, mislim da bi zahvatilo i farmu - konstatirao je zapovjednik VD Pakoštane, a posebno je zamjerio farmerima to što je Kristina Mandarina u akciju gašenja išla bez kacige.

- To je jasno bilo definirano koje su te osobe koje idu s naprtnjačama dolje, ja dolazim dole i vidim Kiku bez kacige koja uopće nije bila u toj formaciji da ide s tom naprtnjačom, a Silvio koji je jasno i glasno bio određen za to, on je lagan kao pero i stoji kao da se ništa ne događa - uzrujana je bila Maja.

Kako je tekla akcija gašenja požara, tko se najbolje snašao te jesu li zadovoljili zadatak, gledatelji će doznati u večerašnjoj epizodi showa 'Farma More i Maslina'. 

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL NA 24SATA O SITUACIJAMA U FIRMI:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu