Farma: Jura i Neno sluge, Slađa ne voli ostale cure | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 2

Farma: Jura i Neno sluge, Slađa ne voli ostale cure

Farma: Jura i Neno sluge, Slađa ne voli ostale cure
1

Dvina je između Nene i Hane koji su imali izjednačeni broj glasova odabrala Nenu za slugu. Slađa smatra da glasanje nije bilo regularno

VIDEO

Jura i Neno su se porječkali za vrijeme doručka. Netko je Juri ubacio bubu u uho kako ga Neno želi izbaciti s Farme, na što je Neno htio saznati tko to koga ogovara iza leđa. Pred svima je rekao kako je laž da ne voli Juru i da se javi onaj tko je plasirao takve informacije. Nitko se nije javio. U međuvremenu se Stefany rasplakala zbog sitnih dogovaranja i šaputanja Dvine i Hane, pa ju je Jelena pokušala utješiti. Dvina je kao gazdarica Farme odlučila kako će se sluge birati demokratskim putem.
Svatko je na papiriću napisao dva imena za koja misli da bi trebali služiti. Najviše glasova je dobio Jura, a Neno i Hana su bili izjednačeni s po pet glasova. Dvina je odlučila kako je ipak Neno taj koji će biti sluga. Slađa je izrazila sumnje u samu proceduru glasanja jer je uvjerena kako se tu nešto muljalo. Istaknula je kako ne vjeruje nijednoj curi na Farmi jer su neiskrene.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu