Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
45 komentara

Farmer Marinko je svoju kozu Katu prodao za samo pet kuna

Vragolasti sudionuk showa 'Ljubav je na selu' uspio je dresirati kozu. Na izboru su je proglasili najljepšom. Marinko ju je odlučio vratiti u stado pa ju je dao prijatelju

24sata
Foto: 24sata
45 komentara

Više od stotinu pisama pristiglo je farmerima u “Ljubav je na selu”. Najviše ih je dobila Silvija Vidović. Marinko se ne zamara time, prijavio se zbog zabave.

- Volim putovati i upoznavati nove ljude tako da mi je to bitnije od toga hoću li pronaći pravu ljubav - kaže Marinko Banovac (26) iz Svetog Petra u Šumi. Istrijan se bavi poljoprivredom i vinarstvom, a u slobodno vrijeme juri na motoru. Voli se šaliti i pokazati da sve može. Tako je prije tri godine uspio pripitomiti kozu.

- Prijatelj koji mi ju je poklonio nije mogao vjerovati da me sluša i prati uz stopu - kaže farmer. Vodio ju je sa sobom gdje god je išao, a hranom ju je mitio kako bi ga poslušala.

- Kad sam rekao sjedni, ona bi sjela, lezi, ona bi legla. Ljudi su se čudili, a turisti fotografirali s njom. Bila je prava atrakcija - smije se Marinko. Išao je s njom i na izbor najkoze u Istri.

- Bila je najljepša, odnosno najizvornija istarska koza jer je potpuno bijela i ima duge rogove - objašnjava Banovac. Iako mu je davala mlijeko Marinko je nakon nekoliko mjeseci odlučio da će ju vratiti u stado. Poklonio ju je prijatelju.

- Kako je običaj da se za životinje daje novac dao mi je za nju pet kuna - kaže Marinko.

Naši partneri pišu
Message