Obavijesti

Show

Komentari 2

Farmer Silvio o problematičnom ocu: 'Bili smo kao dva svijeta'

Farmer Silvio o problematičnom ocu: 'Bili smo kao dva svijeta'
4

Fitness trener ispričao je da od bake uvijek traži savjet, ali i kako se njegova majka protivila ulasku u 'Farmu' jer se bojala kako će se njezin sin snaći sa svim lažima i smicalicama, kojih uvijek bude u showovima

VIDEO

Silvio Krstanović (27), fitness trener iz Višnjevca kraj Osijeka koji živi i radi u Zagrebu, gledateljima je poznat po sudjelovanju u reality showu 'Farma, more i maslina'.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Farma Kristina Mandarina 01:05

Dijete je rastavljenih roditelja, otac mu je preminuo kad je bio tinejdžer pa ga je na noge postavila majka i zauvijek će joj biti zahvalan na tome u što je zbog nje izrastao. Kad je ulazio u show, ona se tome protivila jer je mislila samo na sve negativnosti koje bi se mogle izroditi iz takve emisije.

- Tu su razne smicalice i zloba ljudi koja uvijek može pogrešno protumačiti moje ponašanje, barem se ona toga bojala. Njezina majka, moja baka, svjetska je žena za sva vremena. Kad mi je najteže, tražim savjete od nje jer mi uvijek uspije otvoriti oči. Obje se ponosne mnome jer nisam mladić od incidenata, a baka od svih prijateljica traži da me gledaju - rekao je Silvio za Story.hr. U showu je kliknuo najviše s Majom Bajamić, koja mu je, kaže, promijenila smjer razmišljanja.

Maja Bajamic

- Kao da sam dobio dioptrijske naočale koje su mi nedostajale. Zbog nje sam prestao gristi nokte koje grizem od djetinjstva. Ona je vatra, a ja sam mlaka voda, kako to ona kaže - pojašnjava. S ocem je imao kompliciran odnos. 

- Volio sam svog oca jednako kao i majku no na drugačiji način jer ipak smo bili kao dva svijeta. Niti je on mene razumio, niti ja njega. Ili smo možda bili toliko slični pa nismo mogli zajedno funkcionirati. Obožavao sam ljetovati/zimovati pod praznicima kod njega, ali jednostavno suživot na cijelu godinu mi nije bio jednak - ističe.

Dame mu se na društvenim mrežama dive trbušnjacima i savršeno isklesanom tijelu, a pohvalu često dobije i od muškaraca. Prije nego je postao fitness trener, bavio se i plesom i sviranjem.

- Upisao sam Odsjek za glazbenu umjetnost na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku bez završene glazbene škole. Išao sam u poznatu osječku tamburašku školu Batorek, iz koje je izašla i naša pjevačica Mia Dimšić. Pjesma, svirka i folklor. Tamo sam dobio uvod u glazbu, svirao sam bisernicu, brač i čelo. Bio sam tamo od trećeg razreda osnovne škole do odlaska u Zagreb. Za upis na akademiju osim harmonije i solfeggia, bilo je potrebno znati svirati klavir. Majka je kupila pianino i cijelu sam godinu išao na privatne satove sviranja kako bih zadovoljio prijamni ispit. Nisam završio akademiju, to je neispunjena želja moje majke. Često sam i navečer skladao nekakvu modernu glazbu. Susjedima sigurno ne nedostaje moja svirka. Fitness je došao kao neki davni san - mišići, pločice na trbuhu i sve ono što nisam imao u djetinjstvu kad sam pretežno bio punašniji - kaže Krstanović. 

Mislili da glasaju za imunitet, a poslali su Stjepana u dvoboj...
Mislili da glasaju za imunitet, a poslali su Stjepana u dvoboj...

Trenutačno je slobodan, ali ima simpatiju. Od svoje partnerice očekuje ljubav, poštovanje, oslonac, desnu ruku i razumijevanje prema onome čime se Silvio bavi. Ali, kaže, što traži, to i daje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...