Iznenađenje na 'Farmi': Mislili da glasaju za imunitet, a poslali su Stjepana u dvoboj... | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 4

Mislili da glasaju za imunitet, a poslali su Stjepana u dvoboj...

Mislili da glasaju za imunitet, a poslali su Stjepana u dvoboj...
10

Svaki farmer dobio je kamenčić sa svojim imenom, kojega je potom morao predati jednom farmeru po vlastitom izboru i u jednoj rečenici objasniti zašto baš njemu ili njoj

VIDEO

Buran dan na farmi.  Farmeri su se okupili za stolom kako bi poslušali Andrijaninu poruku, a kada su čuli da je za novog gazdu odabrala Josipa, ostali su iznenađeni, kao i sam Josip.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Farma Kristina Mandarina 01:05

No, farmeri ne znaju kako je Andrijanin odabir duelista plod pomnog promišljanja nje i Tomislava, tajnih farmera.

- Drago mi je što će sada Joža doći do izražaja kao lider. On je bistar zapravo, ima dobre ideje i gori za zadatke, hoće da sve bude pravedno, dobro, kako treba. Sad svi oni koji su ga ignorirali cijelo vrijeme, izrugivali mu se, nisu ga shvaćali ozbiljno - sad ga moraju slušati - kazala je Dora, a Silvio je dodao: 'On puno zna, on je malen, nizak i zato su ga tako doživljavali!'.

Dora i Silvia upustili su se potom u razgovor o tome tko glumi na farmi.

- Ja i ti smo samostalni igrači i hvala Bogu na našem sportu koji nas je upravo to naučio i ne ovisimo ni o kome. Maja radi samostalno na način da im se umiljava i okreće ih na tu ljubav. Sama ona njezina - budi ljubav koju nikad nisi primio, ok, znamo, curi je falilo ljubavi u životu, shvaćamo to sve, ali ona taj moment da pruža drugima ljubav i utjehu koristi da privuče sebi - objašnjavala je Dora Silviju, a on je kasnije u kameru komentirao:

- Poznajem Maju neko sitno vrijeme, a poznajem i Doru. I jedna i druga su iskrene, ali znam koja glumi, a koja ne glumi. Dora glumi.

'Pao' je striptiz na Farmi: Bacila je grudnjak i skinula si haljinu!
'Pao' je striptiz na Farmi: Bacila je grudnjak i skinula si haljinu!

Na farmu je stigao mentor Jure ne bi li im podijelio nove tjedne zadatke, a nešto kasnije stigao je i Frano donijevši sa sobom kutiju s kamenjem.

Svaki farmer dobio je kamenčić sa svojim imenom, kojega je potom morao predati jednom farmeru po vlastitom izboru i u jednoj rečenici objasniti zašto baš njemu ili njoj.

No, Frano im nije rekao što ovo darivanje kamenjem donosi. Velika većina farmera mislila je da je u pitanju imunitet, pa su svoj kamen dali Stjepanu, no svi su se šokirali, kada im je Frano rekao da je riječ o prvom duelistu, pa je tako Stjepan izborom kamenčića postao prvi duelist.

- Teško mi je što ću možda ostati bez najbliže osobe ovdje. Voljela bih da se bori, ali isto tako znam i da želi otići - kazala je Maja kojoj je Stjepan povjerio da već nekoliko dana osjeća nemir u sebi te razmišlja o povratku kući.

- To što je Stipe odabran za prvog duelista slučajnim izborom kamenja, to je zapravo znak, ono što ja vidim već neko vrijeme da tu njemu nije mjesto - istaknula je Dora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Oprah već mjesecima gubi kile: Evo kako izgleda sad u tajicama
PRVO TRENING PA KAVA

Oprah već mjesecima gubi kile: Evo kako izgleda sad u tajicama

Plave tajice i majica dugih rukava, odjevna je kombinacija u kojoj je Oprah odlučila doći na trening, a zatim se počastila kavom. Promijenila je životni stil, ali i priznala da koristi lijekove koji joj pomažu s kilažom
Brigitte Nielsen stigla na Hvar!
NAKON ITALIJE

Brigitte Nielsen stigla na Hvar!

Bivša supruga Sylvestera Stallonea večerala je u restoranu Gariful, a kasnije se fotografirala s osobljem