Obavijesti

Show

Komentari 6

Farmerima popravljen mlin, ali nemaju dukata za popravak

Farmerima popravljen mlin, ali nemaju dukata za popravak
5

Ako nema dukata, morat ćemo obustaviti rad, odrješit je bio majstor kazavši kako će se vratiti za tjedan dana i tada mu moraju platiti 19 dukata za popravak.

VIDEO

Nakon što su na par dana obustavili proizvodnju brašna zbog kvara mlina, farmeri su konačno odahnuli  jer im je mlin popravljen i sada ponovno mogu krenuti s proizvodnjom.

- Mlin kad radi, nema gladi i mislim da je to jedan velik spas. Ana se žalila kako nema brašna, ali bit će sada -  kazao je sretno Roberto. Međutim, nakon današnje kupnje, farmeri su ostali bez dukata te nisu imali kako isplatiti majstora. Roberto mu je ponudio kompenzaciju s brašnom, no majstora to nije zanimalo.

- Ako nema dukata, morat ćemo obustaviti rad - odrješit je bio majstor kazavši kako će se vratiti za tjedan dana i tada mu moraju platiti 19 dukata za popravak.

Najsretniji među farmerima što je mlin popravljen je njegov upravitelj Jurica. 

- Mlin je jako skup i dragocjen, pogotovo tu kod nas na farmi. Pokazao nam je neke stvari koje mi nismo znali - rekao je Jurica.

Na farmu je stigao trgovački putnik, a ovoga tjedna farmeri su se potrudili izložiti i prodati više proizvoda nego prošli put, pa su i zaradili više dukata i mogli kupiti više namirnica.

- Danas dan za trgovinu je bio jako dobar, bile su namirnice na akciji koje su nas turbo razveselile - kazala je Anica koju je najviše razveselilo to što su kupili protvajn 

- Odmah se bacam na pravljenje slastica - uzbuđeno će Anica. Na farmu je došao i mentor Joža koji je doveo gospođu licitarku.

- Nakon svih zanata koje smo imali, nadala sam se da će doći gospođa licitarka - sretna je bila Matea koja je zajedno s Majom i Srećkom učila kako se rade licitari. 

- Najzanimljiviji mi je dan do sada i ovo me potaklo, razmišljam za ići dalje. Prvi put mi se dogodilo na farmi da me nešto motiviralo - 
zaključila je Maja, a Srećka je zanimalo: 'Kako ćemo mi to cijeniti?'

Po odlasku licitarke, farmeri su se odmah bacili na posao, a hoće li biti uspješni u pravljenju licitara te to znati dobro i unovčiti, ostaje nam za vidjeti.

ŠTO ŽIVCIRA HOROSKOPSKE ZNAKOVE: Blizanci ne podnose kad nisu u centru pažnje, a Vage ne mogu ni čuti kritiku

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'