Show

Komentari 4

Tko je misteriozna gitaristica s kojom je Machine Gun Kelly navodno prevario Megan Fox?

Tko je misteriozna gitaristica s kojom je Machine Gun Kelly navodno prevario Megan Fox?

Britanska rock i metal gitaristica pridružila se bendu u svibnju prošle godine, a sada su u javnost procurili detalji kako je navodno ona krivac za veliku svađu glumice i glazbenika

Megan Fox (36) novim je objavama dala naslutiti da je u velikoj svađi sa zaručnikom. Prije nego što je obrisala račun na Instagramu, odgovorila je na komentar obožavatelja koji je napisao kako ju je Machine Gun Kelly (32) prevario s gitaristicom koja svira u njegovom bendu.

707231361

- Vjerojatno te prevario sa Sophie - napisao je korisnik, na što mu je Megan uzvratila: 

- Možda sam ja njega prevarila s njom.

NY: 2021 MTV Video Music Awards - Red Carpet

Tko je misteriozna plavuša koja se našla u središtu svih nedavnih optužbi?

Sophie Lloyd (26) je britanska rock i metal gitaristica koja se proslavila YouTube kanalom 2011., a trenutačno je prati preko 800 tisuća ljudi. Osim toga, na Instagramu se također može pohvaliti s velikim brojem obožavatelja, ima čak 776 tisuća pratitelja.

POGLEDAJTE VIDEO: LIDIJA BAČIĆ OTKRILA JE LI IMALA SEKS NA JAVNOM MJESTU

- Počela sam svirati kad sam imala oko 10 godina nakon što sam slušala Led Zeppelin u autu s tatom. Budući da sam bila pomalo izopćena iz društva, imala sam puno vremena za vježbanje i to mi je omogućilo bijeg od stvarnosti - napisala je u biografiji na svojoj službenoj stranici, kako navodi Page Six.

Cirque du Soleil - Kurios: Cabinet of Curiosities

Kelly je putem Instagrama u svibnju 2022. objavio da u bend prije dugo očekivane turneje 'Mainstream Sellout Tour' stiže nova članica. Sophie je u to vrijeme također objavila kako je uzbuđena i počašćena što će biti dio njegovog sastava. 

Nedavno su zajedno održali koncert na zabavi 'Sports Illustrateda', gdje se nije pojavila Megan Fox. Ona je nakon njihove velike svađe odletjela natrag u Arizonu, a navodi se i kako je skinula zaručnički prsten.

755629605

Neki su fanovi ubrzo počeli nagađati da je Kelly zaručnicu prevario s novom gitaristicom. Međutim, Sophie je u petogodišnjoj vezi s Christopherom Painterom, zvanim 'The Painter', koji je također bubnjar i inženjer zvuka.

Cirque du Soleil - Kurios: Cabinet of Curiosities

Megan je u prošlosti prisustvovala mnogim nastupima i probama turneje, a navodi se i kako je uspostavila prijateljski odnos sa svima. Ipak, prije nego što je deaktivirala račun, na Instagramu nije dijelila fotografije s novom članicom benda.

Najčitaniji članci