Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
57 komentara

Fatalna Ivana natjerala bivšeg da radi test očinstva u showu

Natjecateljica ‘Ljubav je na selu’ Ivana Matić bila je u srpskim ‘Parovima’, gdje je željela dokazati bivšem dečku da je on otac djevojčice koju je rodila...

Foto: Screenshot/RTL
57 komentara

Najzgodniji si farmer, zato sam se prijavila, rekla je Beograđanka Ivana Matić (27) farmeru Jovanu Karapandži (31) u showu 'Ljubav je na selu'.

Foto: screenshot/

- Imam i veliki kukuruz - rekao je Jovan, a Ivana mu je uzvratila uz smiješak.

- Imaš? Odmah se udajem! - izjavila je go go plesačica.

SEKS PA ELIMINACIJA? Jovan izbacio Paulinu: 'Vrstan je tehničar i ima velikog konja'

U trećoj epizodi iskazala je svoje vještine. Twerkala je i skidala se pred kamerama. No, šuška se kako Beograđanka u show nije došla zbog ljubavi i udaje s Jovanom. Naime, kako je objavila po društvenim mrežama, Ivana ima dečka Nikolu, s kojim koristi zajednički profil koji je ispunjen fotografijama na kojima izmjenjuju poljupce, a uz svaku od njih stoji i ljubavni citat.

- Ti si nešto posebno u mom životu - piše na jednoj od fotografija.

Ivana je prošle godine bila u srpskom reality showu 'Parovi', gdje je, kako pišu srpski mediji, željela prevariti produkciju i s prijateljem je izmislila priču.

- Ivana Matić je došla u ‘Parove’ kako bi dokazala bivšem dečku Petru da je dijete koje je rodila njegovo. Naime, ona je s Petrom prije godinu i zatrudnjela te rodila djevojčicu Petru, a uz pomoć Hepi televizije želi uvjeriti oca njezina djeteta da napravi DNK analizu i dokaže očinstvo - pisao je Kurir prošle godine. Petar Vasiljković je na kraju pristao doći u show jer je bio uvjeren da nije otac djeteta.

- Ona mi nije odgovarala na pozive poslije posla - otkrio je Ivanin bivši, a onda je ona rekla kako je mislila da neće ostati u drugom stanju. Petru je porukom javila da čeka njegovo dijete.

- Željela sam pričati s njim, poslala sam mu poruku, a onda je on nestao iz Srbije - navela je ona. Petar se ubacio i rekao da je otišao zbog posla, našao novu djevojku i da mu je priča sumnjiva.

PAULINA 'OPLELA' PO FARMERU 'Jovan je prvo bio sa mnom, a vi cure skupljate tuđe otpatke'

- Nadam se da dijete nije moje - tvrdio je Petar.

U showu su preostali kandidati negodovali jer su mislili da oni ne govore istinu. Ivana i Petar su navodno tad odlučili da neće nastaviti natjecanje u emisiji pa ostaje misterij što je bilo s DNK testom.

Podsjetimo, u 'Ljubavi je na selu' Ivana se i dalje bori za Jovanovu naklonost. On je u posljednoj epizodi izbacio Paulinu Tomičić s kojom je bio najprisniji. To je šokiralo gledatelje showa, a ostale kandidatkinje su bile oduševljene što idu na Jovanovo imanje.

Pratite nas na našem Instagram profilu!  

SAVRŠENI PAROVI: Ovi horoskopski znakovi najbolje idu zajedno, po svemu si odgovaraju

Naši partneri pišu
Message