Obavijesti

Show

Komentari 63

Fatalna Raquel istaknula glavni adut: 'Kakvo tijelo, kao model!'

Fatalna Raquel istaknula glavni adut: 'Kakvo tijelo, kao model!'
3

Fotografija je u kratkom roku dobila više od 20 tisuća lajkova, a kao što to inače biva, suprug joj je među prvima komentirao fotografiju ostavivši emotikone srce

VIDEO

Supruga nogometaša Ivana Rakitića (33), Raquel Mauri (32) s najnovijom objavom na Instagramu oduševila je pratitelje i još jednom dokazala da se s razlogom nalazi na popisu najljepših žena nogometaša.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:30

Na fotografiji Raquel pozira u maslinasto zelenoj haljini koja je naglasila njezin bujni dekolte. Okružena pampasom, Raquel je cijeli look dodatno 'podigla' s crvenom torbicom. Fotografija je u kratkom roku dobila više od 20 tisuća lajkova, a kao što to inače biva, suprug joj je među prvima komentirao fotografiju ostavivši emotikone srce.

'Uvijek lijepa', 'Kakva fotografija', 'Najljepša', 'Kakvo tijelo', 'Wow, poput modela si, bez riječi sam' - samo su neki od komentara njezinih pratitelja.

Podsjetimo, Raquel i Ivan su nedavno proslavili 10 godina veze, a nogometaš joj je uz zajedničku fotografiju posvetio emotivnu poruku.

- Sve ljubavne priče su lijepe. No naša mi je najdraža. Posljednjih 10 godina bile su najsretnije u mom životu. Hvala ti što si moje srce ispunila s toliko ljubavi. Ti si moja sadašnjost, moja budućnost, ti si najbolja stvar koja mi se ikada dogodila. Sretna ti godišnjica, moj živote. Volim te - napisao je nogometaš na Instagramu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZVIJEZDE VRIŠTE S DANIJELOM TRBOVIĆ I JELENOM LEŠIĆ:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu