Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
5 komentara

Felja predstavila sado-mazo, a Zigman imao reviju za djecu

Drugu večer modnih revija u Zagrebačkom velesajmu predstavili se se Ana Maria Ricov. Juraj Zigman, Martina Felja, Alduk, Robert Sever i Igor Galaš

Slavko Midžor/Pixsell
Foto: Slavko Midžor/Pixsell

Crna koža, francuska čipka, luksuzni minimalizam, militantni uzorci i skulpturalne jakne obilježili su drugi dan Dove Fashion.hr-a. Martina Felja, dizajnerica čije kreacije nose zvijezde Hollywooda, prikazala je kolekciju kojoj je kao inspiracija poslužio francuski buržujski sado-mazo interpretiran na vrlo sofisticiran način. Kroz kolekciju se proteže umjetna koža kombinirana sa raznim detaljima poput francuske čipke, perja, zakovica, metalnih zatvarača i Swarovski kristala.

Atraktivna plesna koreografija otvorila je reviju Zigmana za Bambi koja je obilježena snažnim koloritom, promišljenim višeslojnim stylingom i sada već legendarnim poigravanjem sa print motivima. U sklopu projekta FASHION.HR INDUSTRIJA Zigman je predstavio prvu pravu dječju pret-a-porter kolekciju koja je izazvala ovacije publike.

Na drugoj večeri predstavio se i Igor Galaš sa kolekcijom čija su glavna obilježja futurizam i asketizam. Robert Sever predstavio je kolekciju pod nazivom 'OH!', koja istražuje žensku formu sa senzualnijim prizvukom istovremeno imajući njegov prepoznatljivi modni potpis. 

Ivan Alduk inspiraciju je  našao u visokoj modi te je publici predstavio snažnu kolekciju koju čine kratke i večernje haljine te jakne i prsluci. Kolekcijom se protežu bazne (ne)boje i military uzorak te je sve dodatno naglašeno visokim čizmama iznad koljena koje su rad modnog dvojca Kliškić/Barbir.

Naši partneri pišu
Message