Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
58 komentara

Fenomen bujanja: Upomoć! Grudi nam opet naglo rastu

Simoni Šajn, Katarini Banić i Stefany Hohnjec grudi su opet počele nekontrolirano rasti. Liječnici smatraju da su uzrok hormoni ili zato što djevojke previše jedu

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
58 komentara

Grudi mi nekontrolirano rastu otkad imam problema sa štitnjačom. Rastava od Ante bila je stresna. Tad su počeli moji problemi, rekla je nedavno Simona Gotovac (26).

Pjevačici u usponu, koja je stavila silikone prije devet godina, grudi su iznenada narasle na sedmicu. Sličnih problema ima i Triljanka Katarina Banić (21). Bivša Miss Hrvatske požalila se kako su joj grudi počele naglo bujati prije ljeta iako zbog velikih vrućina nije mogla jesti.Ipak, najvećih problema s poprsjem imala je Stefany Hohnjec (24). Prije pet godina smanjila je grudi, ali su joj nakon operacije opet narasle. Bivša Miss sporta tvrdila je kako joj grudi bujaju jer je prestala trenirati gimnastiku. Estetski kirurg dr. Dinko Bagatin smatra kako tu ne postoji nikakav medicinski fenomen. Dodaje da grudi mogu bujati zbog hormona ili zato što se djevojke debljaju. Bagatin smatra dakako Simoni grudi nisu narasle samo zbog hormona jer je i sama priznala da se udebljala. Isto smatra i za Stefany.

- Kad otiđeš na smanjivanje grudi, teško da će ti se vratiti na prijašnju veličinu - kaže Bagatin.

Katarinino bujanje unatoč mršavljenju nije znao objasniti, osim da je možda riječ o hormonalnom poremećaju.

Naši partneri pišu
Message