Obavijesti

Show

Komentari 0

Festival SuperUho dovodi člana Joy Divisiona i New Ordera

Festival SuperUho  dovodi člana Joy Divisiona i New Ordera
1

Organizatori prvi put u Hrvatsku dovode kantautora Devendru Banharta koji je već 10­ak godina ima kultni status među poklonicima isčašenog folka, a u Primošten dolazi i Peter Hook

VIDEO

SuperUho Festival jedna od uvjerljivo ponajboljih domaćih festivala alternativne glazbe preselio se se ovog ljeta iz Šibeinka u Primošten. Treće izdanje održati će od 1. do 3. kolovoza zahvaljujući gradonačelniku Stipi Petrini i sponzorstvu Iskona koji je osigurao i besplatan prijevoz do Primoštena za posjetitelje Motovunskog festivala.

Koncerti će upriličiti pokraj bivšeg hotela Marina Lučica, a na dvije festivalske pozornice nastupiti će 16 izvođača, te tri DJ­a na after partyju u primoštenskom klubu Aurora. 

Tim organizatora Magte Škugora po prvi put u Hrvatsku dovodi kantautora Devendru Banharta koji je već 10­-ak godina ima kultni status među poklonicima isčašenog folka, a u Primošten dolazi i Peter Hook, bivši basist Joy Divisiona i New Ordera, sa svojim bendom The Light. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Između ostalih tu su i kultni alt­rockeri iz Seattlea Mudhoney koji su uz Soundgarden i Nirvanu smatraju rodonačelnicima grungea, te iznimni Mark Lanegan, nekad pjevač Screamning Treesa i član Queens of the stone age. Ljubitelje jazza i space rocka uveseliti će virtuozni Shobaleader One, projekt poznatog elektronskog britanskog glazbenika Squarepushera

Od drugih izvođača tu su raper Saul Williams, frenetični američki Lightning Bolt, Žen, Franz Kafka Ensemble,Pips, Chips & Videoclips, Damir Avdić, It's Everyone Else, Baden-Baden, Side Project, Magul i Close Distance.

­ Svaki dan nakon završetka glavnog festivalskog programa, oko 1 sat iza ponoći u suradnji s DORF Festivalom kraj glavnog festivalskog stagea bit će prikazan jedan dokumentarni film čija je tematika bliska našim izvođačima kojeg posjetitelji mogu pogledati, ili mogu nastaviti druženje u klubu Aurora, 15 minuta hoda od lokacije festivala. Za after party prvog festivalskog dana je zadužen DJ Per Le Cler, dok će trećeg dana veliki završni after party voditi Chris Ducenfield i naš Borovich – poručili su iz SupeUha.

Pretprodajna cijena festivalskih ulaznica je 250 kuna, dnevnih 150 kuna i kamp ulaznica 150 kuna. Na dan festivala festivalska ulaznica će koštati 290 kuna, dnevna 170 kuna, a kamp cijena je 150 kuna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'