Show

Komentari 0

Filip Rudan: 'Ljubavni život mi cvjeta, a Albina će biti odlična'

Filip Rudan: 'Ljubavni život mi cvjeta, a Albina će biti odlična'

Filip je za Doru objavio svoj prvi autorski singl 'Blind' koji je na YouTubeu već skupio preko 160 tisuća pregleda, a nedavno je objavio i verziju na hrvatskom jeziku i otkrio svoje planove za budućnost.

Filip Rudan (21), talentirani pjevač kojeg smo gledali u showu 'The Voice' i na 'Dori', nakon uspješne engleske verzije, pjesmu 'Blind' objavio je i na hrvatskom jeziku pod imenom 'Kad me svojim nazvala'.

POGLEDAJTE VIDEO: Filip odgovorio na 24 pitanja

Publika je oduševljena i jednom i drugom verzijom pjesme, a komentari potvrđuju da je Filip nije uspio privući samo publiku iz Hrvatske, već iz cijelog svijeta. Redaju se tako komentari podrške iz Turske, Španjolske, SAD-a, Perua, Indonezije, a Filip otkriva da radi na novim pjesmama i mu je želja snimiti debitantski album. 

Spot za pjesmu snimao je u Gorskom kotaru u snijegu do koljena, što je bilo izazovno za mladog pjevača koji je inspiraciju za ovu ljubavnu pjesmu pronašao zamišljajući gubitak voljene osobe.

Za razliku od scenarija pjesme, Filip je sretno zaljubljen. Priznao je da mu u ljubavnom planu sve cvjeta, ali nije želio otkriti identitet svoje bolje polovice.

Rudan, koji je na Dori s pjesmom 'Blind' završio na petom mjestu, svojoj kolegici iz 'The Voicea', Albini Grčić (22), na Eurosongu predviđa dobar uspjeh.

- Imam osjećaj da bi mogla ostvariti visok plasman, mislim da se ističe među drugim izvođačima koji će se ove godine također natjecati u Rotterdamu - rekao je za Slobodnu Dalmaciju.

 

Najčitaniji članci