Obavijesti

Show

Komentari 0

Filip u 'Večeri za 5' nije oduševio neke ni hranom, a ni spačkama: 'Bilo mi je jako teško sabrati se'

Filip u 'Večeri za 5' nije oduševio neke ni hranom, a ni spačkama: 'Bilo mi je jako teško sabrati se'
10

Vlasnik fitness centra, Filip Forjan, ugostio je protukandidate trećeg dana ovotjedne 'Večere za 5'. Ugostio ih je u svom domu u Bjelovaru, a za svoju večeru dobio je 33 boda

Iskreno, u predjelu mi je falio umak, a patlidžani su bili pregorki, objasnila je Silvana svoju osmicu. Devet bodova dobio je Filip od Štefice jer nije ogulio patlidžan te od Irene jer nije prebrodila svoje šokove zbog pauka. Najstroži je ponovno bio Gabrijel sa sedam bodova.

Pripravu večere Filip je počeo glavnim jelom, koje je nazvao 'Mljeveni sendvič'.

- Definitivno će u tome biti mljeveno meso, a sad, na koji način pripremljeno - to ćemo vidjeti - izjavio je Gabrijel. Filip je otkrio da je jelo jednostavno i ukusno, baš onako kako voli. Jednostavni patlidžani punjeni mljevenim mesom spremljeni su kao glavno jelo, a potom je uslijedilo predjelo 'Vrolani bumber'.

Izazovi u 'Hell's Kitchenu' sve su teži! 'Moramo prestati misliti da smo pojedinci, već da smo tim!'
Izazovi u 'Hell's Kitchenu' sve su teži! 'Moramo prestati misliti da smo pojedinci, već da smo tim!'

- Nemam ideje o čemu bi se moglo raditi, nešto motano - pretpostavio je Gabrijel. Filip je spravio rolanu pureću šunku, a potom se bacio na pripravu deserta. 'Busu lopta' bila je posljednje čega se Filip prihvatio.

- Pravi naziv deserta je cheesecake - objasnio je Filip. Nakon priprave deserta, pripremio se domaćin na doček gostiju.

Dočekao ih je prigodnim domaćim aperitivima - likerima od kupine i višnje te orahovac.

- Filip je na aperitivu bio bez treme - ocijenio je domaćina Gabrijel.

Štefica je za svoju večeru dobila 37 bodova i time se izjednačila s Irenom: Najstroži bio je Gabrijel
Štefica je za svoju večeru dobila 37 bodova i time se izjednačila s Irenom: Najstroži bio je Gabrijel

- Aperitiv je bio dovoljno jak i sladak - komentirala je Silvana. Nakon zdravice, ekipa se bacila na 'Vrolani bumber' - rolanu puretinu.

- Bilo je malo pusto, iako je imao dobru viziju - komentirao je Gabrijel.

- Predjelo nije bilo prejednostavno, trebalo je to sve nasjeckati i pripremiti - dodala je Štefica. Silvana i Irena bile su otvorene u svojim kritikama, a potom - 'boom'. Filip je, naime, ispod stola smjestio balone pa je ekipa krenula slučajno probijati balone nogama. Domaćinova spačka nije sve goste jednako oduševila - 'Neke stvari određenim ljudima smetaju', komentirala je incident s balonima Irena.

Uslijedilo je, nakon predjela i spačke, glavno jelo. 'Mljeveni sendvič' iznenadio je ekipu.

- Nikako mi se nije svidjelo kako je to na tanjuru izgledalo - komentirao je Gabrijel. Povela se rasprava i oko kruha te gorkih patlidžana.

Kod Štefice u 'Večeri za 5' jela bez mesa? 'Imam traume od cvjetače, previše je to povrća!'
Kod Štefice u 'Večeri za 5' jela bez mesa? 'Imam traume od cvjetače, previše je to povrća!'

- Nije ga posolio - jasna je bila Silvana detektirajući problem oko patlidžana.

- Nije bilo ukusno, nikako - zaključio je Gabrijel.

Desert je posljednji stigao pred ekipu - cheesecake.

- Izgled deserta je bio običan, kao da je nešto nedostajalo - komentirala je Irena.

- U Filipovom kolaču se dosta osjetio sir i kiselost, no to je samo moj ukus - objasnio je Gabrijel. Složila se i Silvana: 'Prevladavala je kiselkastost, ali meni je odgovaralo".

Irena u 'Večeri za pet' pripremu jela počela psovkama: 'Ostavit ću prostora za druge kandidate'
Irena u 'Večeri za pet' pripremu jela počela psovkama: 'Ostavit ću prostora za druge kandidate'

Iznenađenje je sadržavalo spačke pa je Ireni pauk završio na ramenu.

- Bilo mi je jako teško sabrati se i vratiti se na stol, šok je bio veliki - ispričala je poslije Irena. Uz smijeh i zabavu ekipa je dobila i prigodne poklone, a potom je uslijedio trening za kraj. Ekipa je odradila čučnjeve, a potom se vesela večer privela kraju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0