Show

Komentari 40

Folkerica Olivera iz 'Savršenog': Ispunjena sam u svakom smislu

Folkerica Olivera iz 'Savršenog': Ispunjena sam u svakom smislu

Jednom mi je jedan dečko davao ključeve Porschea koji je bio ispred kluba. Rekao je: 'Evo ti, vozi ga'. Drugi put je pak jednog pogodila pjesma pa je skinuo zlatni lanac koji je imao oko vrata i bacio mi ga na binu, kaže

Domaća folkerica koja je svojedobno bila rokerica, Olivera Matijević (32), a koja se proslavila u reality showu 'Gospodin Savršeni', radi punom parom nakon ispadanja iz showa. Gotovo svaki vikend ima nastup, a da se ozbiljno uhvatila pjevačke karijere govori i to što je angažirala novog menadžera, čije će ime otkriti uskoro, što će ostaviti u šoku i nevjerici njezine kolege.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Prije su na moje koncerte dolazili uglavnom muškarci, a sad, u zadnje vrijeme, ima sve više i žena, što mi je jako drago - kaže nam Olivera, koja se na svojim koncertima nalazila u svakakvim situacijama.

Zagreb: Promocija nove pjesme Olivere Matijević

- Jednom mi je jedan dečko davao ključeve Porschea koji je bio ispred kluba. Rekao je: 'Evo ti, vozi ga'. Drugi put je pak jednog pogodila pjesma pa je skinuo zlatni lanac koji je imao oko vrata i bacio mi ga na binu. Treći mi je poklanjao prsten i prosio me dok sam pjevala na bini. Ima svega stvarno. Ja, naravno, ništa od toga ne uzimam - kaže nam Olivera.

Njena ljubavna veza s misterioznim našim mlađim nogometnim reprezentativcem intrigira javnost u posljednje vrijeme, no Olivera i dalje taji njegov identitet.

- Samo ću reći da sam sretna i ispunjena u svakom pogledu - zaključila je.

ZA PLAKATI OD SMIJEHA: NOVI SKEČ-SERIJAL

Najčitaniji članci