Show

Komentari 97

Kakav je ovo outfit? Folkerica Olivera pjevala u 'zavojima' i pokazala guzu u klubu u Zadru

Kakav je ovo outfit? Folkerica Olivera pjevala u 'zavojima' i pokazala guzu u klubu u Zadru

Okupljeni su podržali oskudno odijevanje i hvalili obline bivše sudionice showa 'Gospodin Savršeni'. 'Što mislite jesmo li izgorjeli?', upitala je Olivera 111 tisuća pratitelja na Instagramu

Idemo pokazati kako se to stvarno radi, govorila je folkerica Olivera Matijević (32) u noćnom klubu u Zadru. Okupilo se više stotina ljudi, a pjevačica poznata po sudjelovanju u showu 'Gospodin Savršeni' pjevala je poznate narodnjačke hitove.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Publika je s njom pjevala u isti glas. Na pozornici se pojavila u pripijenoj kratkoj haljini i visokim potpeticama, a kasnije je na društvenim mrežama podijelila jednu zanimljivu fotografiju. 

- Što mislite jesmo li izgorjeli večeras? - upitala je Olivera 111 tisuća pratitelja i podijelila fotografiju na kojoj su joj noge u zavojima. 

- Predobra si bila - hvalili su je. Njezino oskudno odijevanje dobilo je podršku publike pa su komplimentirali njezine obline. 

U epizodama showa 'Gospodin Savršeni' koje su se emitirale ovoga tjedna, Olivera je napustila show, a djevojke zbog toga baš i nisu žalile, za razliku od ispadanja Brune, kada su cure plakale i govorile kako će im nedostajati. Matijević je često bila prva za započeti svađe, ali i napraviti show i dobru zabavu. 

POGLEDAJTE ŠESTU EPIZODU TARIKA I BUKIJA

Najčitaniji članci