Obavijesti

Show

Komentari 5

FOTO Kate Beckinsale potrčala Zagrebom kao CIA agentica

FOTO Kate Beckinsale potrčala Zagrebom kao CIA agentica
5

Beckinsale je kino publici već poznata po akcijskim ulogama u filmovima 'Underworld' i 'Jolt', a sada u ovom filmu utjelovljuje agenticu CIA-e Avery Graves koju teroristi ucjenjuju kako bi izdala vlastitu zemlju

VIDEO

Trenutno se na raznim lokacijama u Zagrebu odvija glavno snimanje akcijskog trilera 'Canary Black' sa Kate Beckinsale (49) u glavnoj ulozi. Za distribuciju je zadužena kompanija Blitz koja ekskluzivno donosi prvu fotografiju sa snimanja u Zagrebu koja je sada službeno dostupna u Hrvatskoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Zbog snimanja filma s Kate Beckinsale zatvoren Marićev prolaz 01:35

Beckinsale je kino publici već poznata po akcijskim ulogama u filmovima 'Underworld' i 'Jolt', a sada u ovom filmu utjelovljuje agenticu CIA-e Avery Graves. U vodećoj ulozi joj se pridružuje kolega Rupert Friend (41), publici dobro poznat iz uspješnih serijala 'Anatomija jednog skandala' i 'Obi-Wan Kenobi'. Vrhunsku operativku CIA-e, Avery Graves, teroristi ucjenjuju kako bi izdala vlastitu zemlju i time spasila svog otetog muža. Odsječena od cijelog tima, Avery se okreće svojim kontaktima iz podzemlja kako bi preživjela i što prije pronašla ono što otmičari žele. Izdana na svakom koraku, mora se osloniti na svoju vrhunsku obuku i utrenirane borbene vještine u toj smrtonosnoj utrci koja bi mogla izazvati globalnu krizu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Redatelj filma je Pierre Morel (58), francuski redatelj koji stoji iza kino hitova '96 sati' i 'Pepermint', dok je za scenarij zaslužan Matthew Kennedy. Zvučnim imenima svjetske kinematografije tu nije kraj, direktor fotografije je slavni Thierry Arbogast (66), čuveni direktor fotografije na velikim hitovima Luca Bessona (63) 'Peti element' i 'Lucy', dok je za scenografiju zadužen Sebastian Krawinkel, poznat po svom radu na filmovima 'Put oko svijeta u 80 dana' i 'Najtraženiji čovjek'.

Producenti filma Canary Black su Sébastien Raybaud i John Zois iz kompanije 'Antona', Carsten Lorenz, Renee Tab i Christopher Tuffin iz kompanije 'Sentient Entertainment', Jeff Elliott za 'Brickell & Broadbridge International', te Marina Grasic za 'Oakhurst Entertainment'.

31st Annual Producers Guild Awards

Igor A. Nola iz MP Filmske Produkcije hrvatski je servisni producent. Pierre Morel i Kate Beckinsale također su izvršni producenti filma.

Blitz film i video distribucija već je 30 godina vodeći distributer filmova u Hrvatskoj i regiji, što uključuje distribuciju filmskih i ostalih sadržaja putem klasičnih vidova distribucije – kina, videa, televizije, kao i putem novih tehnologija poput videa na zahtjev, IPTV-a, Interneta i slično.

Tvrtka je na tržištu prisutna od 1992. godine, a do danas je proširila svoje djelovanje na gotovo sve zemlje u regiji. Zahvaljujući inventivnosti i postojanosti Blitz je stekao povjerenje najvećih filmskih studija kao što su Warner Bros Pictures International, Paramount Pictures International, 20th Century Studios i The Walt Disney Company; kao i "mini-major" studija Lionsgate, STX Entertainment, Amblin Entertainment, MGM; te brojnih nezavisnih filmskih kompanija. Blitz je posebno ponosan na uspješnu suradnju s domaćim filmskim autorima i producentskim kućama, te aktivno podržava razvoj hrvatske kinematografije, a time i hrvatske kulture i umjetnosti.

Pierre Morel najpoznatiji je kao redatelj filma '96 sati' (Taken), francuskog trilera skromnog proračuna koji je zaradio gotovo 300 milijuna dolara diljem svijeta i iznjedrio dva nastavka i televizijsku seriju temeljenu na njegovom originalnom blockbusteru, što ga čini jednom od rijetkih nezavisnih filmskih franšiza u povijesti sa zaradom od milijardu dolara.

Los Angeles: Poznati na premijeri filma Peppermint

Prije 96 sati, Morel je napravio i District B13 na francuskom jeziku koji je postao kultni klasik i iznjedrio nastavak i remake na engleskom jeziku, a da ne spominjemo da je inspirirao generaciju akcijskih filmova koji su uslijedili, uključujući James Bondov Casino Royale.

Morel je započeo svoju karijeru kao snimatelj radeći s Lucom Bessonom (Taxi), Louisom Letterierom (Transporter), Nancy Meyers (Somethings Gotta Give) i Jonathanom Demmeom (The Truth About Charlie).

Njegov dugometražni rad uključuje francuski akcijski film 'Iz Pariza s ljubavlju', međunarodnu špijunsku dramu 'Gunman' s oskarovcima Seanom Pennom (62), Javierom Bardemom (53) i Markom Rylanceom (62) u glavnim ulogama te ženski akcijski triler 'Pepermint' s Jennifer Garner (50) u glavnoj ulozi.

FOTO Zbog seta i snimanja filma s Kate Beckinsale zatvorili dio centra Zagreba, nastala gužva
FOTO Zbog seta i snimanja filma s Kate Beckinsale zatvorili dio centra Zagreba, nastala gužva

Što se tiče televizije, Morel je režirao i izvršno producirao pilot za dugotrajnu NBC-jevu medicinsku seriju 'Noćna smjena' (koja se prikazivala pet sezona) i znanstveno-fantastičnu dramu 'Zero Hour' za ABC.

Ove je godine Morel dovršio akcijsku komediju 'Freelance' s Johnom Cenom (45), Alison Brie, Christianom Slaterom (53), Alice Eve i Juanom Pablom Rabom u Kolumbiji za AGC, 'Endurance & Sentient' koja bi trebala biti objavljena u drugom tromjesečju 2023.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju