Show

Komentari 19

FOTO Martina Tomčić pohvalila se blagdanskim ugođajem: 'Sve sam prepustila mojoj kreativki'

FOTO Martina Tomčić pohvalila se blagdanskim ugođajem: 'Sve sam prepustila mojoj kreativki'

'Uz isprike 'sorry mama, znam da ti se ovo ne sviđa, ali molim teeeeee da bude ovako'! I tako spojili smo šareni Božić s mojim drvenim jaslicama i dobili bit Božića - zajedništvo, ljubav, mir i radost', napisala je Martina

Operna diva Martina Tomčić (46) pohvalila se na društvenim mrežama blagdanskim ugođajem u svom domu. Objavila je nekoliko fotografija na kojima je pokazala razne ukrase i figure, ali i kuglice s bora.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Prije više od 20 godina slavila sam sa suprugom naš prvi zajednički Božić! Prvi bor (u tegli), prvi ukrasi (od prirodnih materijala) koje smo skupljali godinama kao cura i dečko na zajedničkim putovanjima, prve ručno rađene drvene jaslice (naručila sam ih od udruge slijepih i slabovidnih osoba)... – napisala je Martina te objasnila da je ove godine dekoraciju prepustila kćeri.

 - Ove godine sam prepustila dekoraciju doma mojoj maloj (a opet iznenada velikoj) kreativki koja je sve moje 'stare' ukrase proglasila bezveznima i nakitila stan šljokicama, lampicama, šljaštećim figuricama i ukrasima. Uz isprike 'sorry mama, znam da ti se ovo ne sviđa, ali molim teeeeee da bude ovako'! I tako…spojili smo šareni Božić s mojim drvenim jaslicama i dobili bit Božića - zajedništvo, ljubav, mir i radost! - zaključila je Martina te svima poželjela Sretan Božić.

U komentarima je dobila brojne pohvale, posebno zbog jaslica.

-  Draga Martina Sretan Božić. Ove Jaslice su najljepše jaslice koje sam vidjela - napisala joj je pratiteljica. 

 

Najčitaniji članci