Show

Komentari 22

Martina Tomčić pozirala pred Grubnićem i otkrila fotke koje je napravio: 'Nema dalje od ovog'

Martina Tomčić pozirala pred Grubnićem i otkrila fotke koje je napravio: 'Nema dalje od ovog'

Ovo je Martinina peta sezona kao članice stručnog žirija, ali njezina očekivanja od nove sezone nisu se nimalo promijenila. Već četiri sezone isti je žiri na okupu, a Martina ne skriva da uživa raditi s njima, kao i s Grubnićem

Popularna operna pjevačica i članica žirija 'Supertalenta', Martina Tomčić (46) često objavljuje fotografije svojih glamuroznih izdanja na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, cijeli tim stručnjaka pripremio je opernu divu za snimanje epizode 'Supertalenta', a završni dodir snimanjem fotografije dao je stilist Marko Grubnić. Martina se fotografijom pohvalila na Instagramu. Duga zelena haljina i skriveni osmijeh.

Članica žirija objavila je par fotografija na društvenoj mreži, a fanove je oduševila izgledom, ali i modnim odabirom.

- Ta-daaaa! Druga polufinalna emisija Supertalenta. Crveni gumb stišćem samo za potrebe fotografiranja, u ovoj emisiji isključivo uživam u napretku i kreacijama kandidata - napisala je Martina u opis fotografije koje je objavila.

Njezini pratitelji bili su oduševljeni njezinom modnom kombinacijom.

- Elegancija na entu!..bravo Martina - napisala je jedna od pratiteljica.

- Gasi sve motaj kablove...dalje od ovog nema!!! Kakva emisija! Kakav show - glasio je drugi komentar na Instagramu.

Ovo je Martinina peta sezona kao članice stručnog žirija, ali njezina očekivanja od nove sezone nisu se nimalo promijenila. Već četiri sezone isti je žiri na okupu, a Martina ne skriva da uživa raditi s njima jer, kako kaže, neke od njih veže i prijateljstvo.

Najčitaniji članci