Obavijesti

Show

Komentari 17

Fotografi već kampiraju ispred bolnice u kojoj Kate treba roditi

Fotografi već kampiraju ispred bolnice u kojoj Kate treba roditi
4

Među top ženskim imenima na kladionicama su Alexandra, Charlotte, Elizabeth, Diana i Victoria, a muškim George i James. Kate je 13. srpnja navodno termin poroda

VIDEO

Velika Britanija nestrpljivo iščekuje rođenje prvog djeteta princa Williama (31) i Kate Middleton (32) kojoj je termin poroda navodno 13. srpnja. Fotografi danima kampiraju pred bolnicom, mediji iščekuju bilo kakve vijesti dok su trgovine preplavili brojni dječji artikli povodom rođenja trećeg po redu nasljednika ili nasljednice britanske krune. Kladioničari već naveliko raspravljaju o djetetovu spolu, mogućim imenima pa čak i boji kose. Među top ženskim imenima su Alexandra, Charlotte, Elizabeth, Diana i Victoria, a muškima George i James.

- Ime će biti tradicionalno. Riječ je o budućoj kraljici ili kralju. Zasigurno se neće zvati princeza Kylie ili princ Wayne - rekao je Joe Little, glavni urednik časopisa Majesty.

Par nije otkrio spol djeteta, no šuška se da je riječ o djevojčici jer je Kate navodno u ožujku tijekom prihvaćanja dara za dijete rekla: 'Hvala, uzet ću to za svoju kćer'.

Trudna vojvotkinja prošlog je mjeseca prestala s obavljanjem službenih dužnosti, a princ William, koji je pilot helikoptera za potragu i spašavanje, u stanju je pripravnosti za sretan događaj.

- Privatnost je ključna za princa Williama koji je svjestan što je njegova pokojna majka Diana sve pretrpjela zbog paparazza. On želi biti siguran da se to neće dogoditi njegovoj supruzi i djeci - rekao je Little govoreći o želji para da sve što je moguće više ostane u tajnosti zbog čega ni nije poznat točan datum poroda.

Poznato je da bi beba trebala stići na svijet u privatnom krilu bolnice St. Mary u Londonu u kojoj je William rođen. Smještaj u privatnom krilu bolnice košta oko pet tisuća funti, a svako dodatno noćenje oko tisuću. Williamov otac Charles bio je prisutan na rođenju njega i brata Harryja, a vjeruje se da će i William također biti na porođaju.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, koji su se vjenčali u travnju 2011. godine, vijest o prinovi otkrili su u prosincu 2012. godine nakon što je Kate završila u bolnici zbog trudničke hiperemeze, odnosno, jakih trudničkih mučnina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni