Fran FM novo je lice estrade: 'Urbano, plesno, lako pamtljivo' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 0

Fran FM novo je lice estrade: 'Urbano, plesno, lako pamtljivo'

Fran FM novo je lice estrade: 'Urbano, plesno, lako pamtljivo'
12

Fran FM, osim stvaranja glazbe, voli i životinje. Mačke su mu posebno drage no ipak, kako veli, ne draže od zgodnih djevojaka. Obožavatelj je dobrih tuluma i crnog humora...

VIDEO

Fran FM je mladić iz Zagreba koji živi u korak s trendovima i, kako kaže, njegov smjer je vrlo jasan - urbano, plesno i lako pamtljivo. Ovaj mladi glazbenik ima tek 20 godina, ali toliko je vrijedan da će zasigurno svojim trudom osvojiti brojne poklonike urbane plesne glazbe.

Jure Brkljača je predstavio prvi album: 'Ovo je potvrda da je u životu sve moguće ako to živiš'
Jure Brkljača je predstavio prvi album: 'Ovo je potvrda da je u životu sve moguće ako to živiš'

Fran FM, inače pravim imenom Fran Mijatović, završio je Školu primijenjene umjetnosti i dizajna, ali i glazbenu školu Zlatka Grgoševića u Sesvetama na kojoj je stekao titulu glazbenik gitarist, umjetnik.

POGLEDAJTE VIDEO:

Fran radi i u jednoj tvrtki kao asistent u nabavi, u slobodno vrijeme vozi bicikl, ide u teretanu… Ali ipak najviše od svega voli glazbu i zato se publici predstavlja s pjesmom 'Influencerica'.

Riječ je o zaraznom ritmu koji će vam na prvu ući u uho. Brojni popularni pojmovi okosnica su ove pjesme pa će se tako zasigurno u njoj prepoznati brojni mladi ljudi, ali i svi oni koji konzumiraju društvene mreže.

Tekst i glazbu napisao je ViZium, dok je za aranžman bio zadužen Luka Kovačić. Ipak, posebna poslastica dolazi i za oči, a ne samo za uši. Moderan i prpošan video spot odradio je Matija Škalić, a sve pod stilističkom palicom popularne Ivane Bilandžije Billy. U spotu glumi Magdalena, inače Franova sestra, koja se odlično snašla u ulozi glumice.

Fran FM, osim stvaranja glazbe, voli i životinje. Mačke su mu posebno drage no ipak, kako veli, ne draže od zgodnih djevojaka. Obožavatelj je dobrih tuluma i crnog humora, ali sve to neusporedivo je od zadovoljstva koje mu stvara stajanje pred mikrofonom.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu