Obavijesti

Show

Komentari 20

Fran i Paula se seksali u Zadruzi pa je tražila test za trudnoću...

Fran i Paula se seksali u Zadruzi pa je tražila test za trudnoću...
5

Do kraja četvrte sezone 'Zadruge' ostalo je još manje od mjesec dana, a pobjednik će kući otići bogatiji za 50.000 eura, što je otprilike 375.000 kuna. Hrvati Paula i Fran još su u showu, a intimni su sve češće

Natjecateljica srpskog reality showa 'Zadruga', Paula Hublin, zatražila je test za trudnoću. Doduše, ne za sebe, nego za Sanju Stanković. Cijelo vrijeme je pokušavala sakriti to od kamera kako se ne bi doznalo, ali to joj nije pošlo za rukom.  

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatica Monika izašla iz Zadruge

Pokretanje videa ...

- Sanja, dođi da ti pokažem nešto. Gdje je ormar tvoj? - pitala je Paula, a Sanja je odgovorila: 'Prvi sa haljinama'.

Paula je zatim otišla do ormara i stavila Sanji test, a kako ukućani ne bi primijetili o čemu se radi, Paula je poručila: 

- Stavila sam ti majicu iza folije.

Gledatelji su se isprva prestrašili da Paula traži test da bi ona provjerila je li trudna ili nije, a onda im je laknulo.

Paula i Fran Pujas pred kamerama su se seksali nekoliko puta otkako su u showu, a posljednje o čemu javnost ima saznanja je da su intimni bili prije nekoliko dana. Fran je stisnuo Paulu za stražnjicu, a nešto kasnije, njih dvoje su ušli ispod pokrivača i nastavili razmjenjivati ​​strasti.

Paula i Fran ljubili su se pred kamerama, a on je zaplakao: 'Volim te, ali izdala si me...'
Paula i Fran ljubili su se pred kamerama, a on je zaplakao: 'Volim te, ali izdala si me...'

 Do kraja četvrte sezone 'Zadruge' ostalo je još manje od mjesec dana, a pobjednik će kući otići bogatiji za 50.000 eura, što je otprilike 375.000 kuna. 

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL S MILOM ELEGOVIĆ I RENEOM BITORAJCEM: