Obavijesti

Show

Komentari 7

Frances krivi Courtney: Živi na drogama i ubila mi je ljubimce

Frances krivi Courtney: Živi na drogama i ubila mi je ljubimce
3

Kći Courtney Love kaže da se pjevačica konstantno drogira. Mačka se navodno udavila njenom odjećom, a pas se najeo njenih tableta i oboje su zato uginuli

VIDEO

Mačka nam je uginula jer se zapetljala u maminu odjeću, smeće i papire koje ostavlja posvuda, a pas nam je uginuo jer je pojeo njene tablete, tvrdi Frances.

U prosincu 2009. Frances Bean Cobain (19) na sudu je tražila zabranu prilaska za svoju majku Courtney Love (47) jer su se potukle. Protiv supruge pokojnog Kurta Cobaina na sudu je svjedočila njena kći te muškarac kojeg je Love zaposlila kao dadilju. Detalji sa suda objavljeni su na internetskom portalu The Fix za koji je Courtney dala intervju u kojem je pričala o slavi i  tome kako je utjecala na njen život, o ovisnosti i odnosu sa kćeri.

'Živi od koktela raznih droga i 'brije' na teorije zavjera'

Frances je pod zakletvom rekla da joj majka živi od koktela raznih droga, da 'brije' na teorije zavjera te da je kriva za smrt mačke i psa koje su imale u kući. 

- Drogira se otkad ja znam za sebe. Sad doslovno živi od Xanaxa, Adderalla, Sonata i Abilifyja te slatkiša i cigareta. Gotovo uopće ne jede i često zaspi s upaljenom cigaretom u ustima i bojim se da ćemo jedne noći jednostavno izgorjeti zbog nje - rekla je Frances na sudu te dodala da im je dom već tri puta gorio zbog nepažljivosti njene majke.

Ispričala je i kako ju je mama odvukla do kuće svog bivšeg dečka i bacala kamenje na kuću i urlala usred noći jer su se posvađali. Love je u toj 'epizodi' bila bosa, a djeca Jamesa Barbera bila su u kući. 

- Dane provodi baveći se urotama. Uvjerena je da i njoj i meni stalno nešto smještaju, da nas žele opljačkati. Stalno telefonira i urla u slušalicu, lupa vratima, maršira po kući i lomi sve pred sobom neovisno o tome je li u vlastitom domu ili u hotelu - svjedočila je Frances te dodala da joj je mama prijetila da će skočiti s balkona i ubiti se dok će ona gledati.

Ne smije blizu kćeri i njenog psa

Courtney je sud zabranio da se približava kćeri, ali i njenom psu kojeg je nazvala Uncle Fester te baki Wendy O'Connor i teti Kimberly Cobain. Baka i teta sad su skrbnice Frances koja si je kupila kuću u Hollywoodu za 10 milijuna kuna i u listopadu prošle godine se zaručila s rokerom Isaiahom Silvom. Milijunašica je postala u kolovozu 2010. jer je tada bila dovoljno stara da ima pravo trošiti novac iz zaklade osnovane na njeno ime nakon smrti njena oca. 

- S crackom nikad ne znate što vas čeka. Mene je uništio na mnogo načina, ali kad sam bila 'high' od cracka rasturala sam matematiku - ispričala je Love  u biografiji 'Courtney Comes Clean' koju je napisao Maer Roshan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama