Obavijesti

Show

Komentari 58

Franka Batelić Beyoncé je dala dva para tajica i maslinovo ulje

Franka Batelić Beyoncé je dala dva para tajica i maslinovo ulje
5

Pobjednica glazbenog TV showa “Showtime” s Beyoncé se kratko družila prije koncerta. Istranka je idolu darovala dva para tajica hrvatske dizajnerice Tamare Ivić

VIDEO

Neopisiv je osjećaj kad ti se kraljica pokloni na svojem koncertu i kaže: ‘Zaplješćite Franki’. Bila je to predivna noć, napisala je Franka Batelić (20) na Facebooku.

Pjevačicu iz Labina američka r’n’b diva odabrala je za gošću na koncertu u zagrebačkoj Areni. Franka Batelić pjevala je pola sata. Nosila je izazovni triko Juraja Zigmana sličan onima kakve voli i Beyoncé Knowles (31). Koncert koji je kasnio 20 minuta Amerikanka je otvorila hitom “Who Run The World (Girls)”. Usred nastupa krenula je prema publici u kojoj je bila i Franka. Naklonila joj se i zahvalila na fenomenalnoj izvedbi.

Pobjednica glazbenog TV showa “Showtime” s Beyoncé se kratko družila prije koncerta.

- Franka joj je pružila ruku i htjela ju je poljubiti, ali se u posljednji tren odmaknula. Beyoncé su taman uredili pa joj nije htjela pokvariti šminku - rekao nam je Frankin menadžer.

Istranka je idolu darovala dva para tajica hrvatske dizajnerice Tamare Ivić. Iznenadila ju je i maslinovim uljem koje radi njezina majka. 
Beyoncé je, doznajemo, isprva odbila bilo kakva druženja. Tek kad joj je menadžer dao darove, predomislila se i primila je. Na koncertu je bio i Pjerino Bebić. Hvarski gradonačelnik nije sreo Beyoncé, ali nada se da će ovo ljeto doći u Hvar kako bi joj dao plaketu počasne gošće za kćer Blue Ivy (1).

Otac je nagovorio da izbijeli kožu?

Otac joj je Afroamerikanac, a majka ima francuske i afričke korijene, ali Beyoncé plavom kosom i svijetlom puti zbunjuje obožavatelje. Nagađalo se da ju je otac, koji joj je bio menadžer, još dok je pjevala u Destiny’s Childu nagovorio da izbijeli kožu kako bi se istaknula među kolegicama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...