Show

Komentari 21

Franka Batelić pokazala kuhinju u luksuznoj vili, ali i mini lampu za koju je izdvojila 1600 kuna

Franka Batelić pokazala kuhinju u luksuznoj vili, ali i mini lampu za koju je izdvojila 1600 kuna

Supruga Vedrana Ćorluke već je u nekoliko navrata objavila fotografije iz luksuznog doma na Britancu. Sudeći prema viđenom, par je vilu uredio minimalistički

Pjevačica Franka Batelić (29) ne hvali se svojim domom na društvenim mrežama često, no njezini pratitelji uspiju kadrove smjestiti u prostoriju koja je na fotki. Ovoga puta to je crno uređena kuhinja, a pjevačica se željela pohvaliti tulipanima koje je za nju odabrao njezin maleni sin Viktor

- Viktor mami izabrao narančaste - napisala je ponosno Franka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, supruga nogometaša Vedrana Ćorluke (36) fotkala je umjetnički rad malenog Viktora, ali njezinim pratiteljima 'za oko je zapela' narančasta lampa koja na internetu drži cijenu od 216 eura, što je nešto više od 1.600 kn. 

U opisu proizvoda piše da se dizajnerska bežična lampa puni preko USB-a, a da može svjetlici 24 sata. Zamišljena je da stvori atmosferu koju bi stvorila svijeća.

Na još nekim njezinim fotografijama mogu se vidjeti dijelovi kuće, koja navodno vrijedi 15 milijuna kuna i prostire se na 1553 metra kvadratna.

Kuću su uredili u minimalističkom stilu, većinom u bež, crnoj i bijeloj boji.

Pratitelji ju u komentarima ponekad pitaju umori li se čisteći tolike kvadrate, ali ju zasipaju i brojnim komplimentima.

Najčitaniji članci