Obavijesti

Show

Komentari 50

Franka ima tremu: Ćorluka svojoj 'bejbs' posvetio poruku

Franka ima tremu: Ćorluka svojoj 'bejbs' posvetio poruku
9

ČARLI NEĆE STIĆI Posljednje sate uoči izlaska na binu Eurosonga Franka Batelić provodi zabavljajući se s timom. Njezin dečko Ćorluka slavi osvajanje naslova prvaka u Rusiji...

VIDEO

Budući da branič Lokomotiv Moskve Vedran Ćorluka (32) posljednju utakmicu igra 14. svibnja, neće stići do Lisabona pogledati nastup svoje djevojke, otkrili su nam u Frankinu timu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:17

- Danas je veliki dan za moju damu. Bejbs, želim ti sve najbolje u polufinalu - poželio je nogometaš pjevačici. 

Franka Batelić (25) večeras će na prvoj polufinalnoj večeri 63. Eurosonga pokušat izboriti mjesto Hrvatskoj u finalu pjevačkog natjecanja, a posljednje sate uoči nastupa provest će sa svojim timom. 

Na probama za nastup provodi gotovo cijele dane svoje lisabonske avanture, a u slobodno vrijeme s ekipom obilazi portugalske restorane, gdje se časte lokalnim specijalitetima.

U pet su minuta otpjevali sve hrvatske pjesme s Eurosonga
U pet su minuta otpjevali sve hrvatske pjesme s Eurosonga

- Na ulicama vlada genijalna atmosfera jer mi ritam glazbe svirača pune baterije pred nastup - rekla nam je Franka.

Na plavom, umjesto crvenom tepihu, prošetala je s delegacijama svih predstavnika Eurosonga u kreaciji koju su za nju osmislili dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević. Našu su pjevačicu zaustavljali fanovi te 'žicali' autograme, dok ju je menadžer s ostatkom ekipe iznenadio buketom cvijeća i emotivnom porukom.

Ekipa za poželjeti: O Frankinu izgledu i nastupu brine se tim od 12 ljudi

- Zažmiri... Udahni. I zapamti ovaj trenutak. Mi ćemo napraviti isto da budemo jaki kao jedno. Volimo te. Već smo pobijedili - poručili su mladoj pjevačici njeni suradnici.

 

💙 Blue carpet moments pt.1 #crazy #iGocrazy #crazyforlisboa #ESC2018

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Pjevačica je na generalnu probu otišla plešući, a dan uoči nastupa posebno ju je razveselila obrada pjesme koju su za nju pripremili glazbenici koji pohađaju školu Ivane Husar i stroge članice žirija “Supertalenta” Martine Tomčić.

'Danas se na Eurosongu ne procjenjuje uhom nego okom'
'Danas se na Eurosongu ne procjenjuje uhom nego okom'

Da bi večeras Franka zablistala, brine se njezin tim od dvanaestero ljudi, koji su s njom otputovali u Portugal. Poznato je kako joj je haljinu za nastup dizajnirao dvojac eNVy room. Za pjevačičinu frizuru brine se Zvonimir Franić. Franka je dugogodišnja frizerova prijateljica. Za šminku je zadužena vizažistica Kristina Hošnjak, a za cjelokupno osmišljavanje izgleda Jasenka Tudor Bevanda.

Za kreativu nastupa zadužen je Siniša Bevanda, a kako bi savladala savršene plesne pokrete i imala originalnu koreografiju, zatražila je pomoć od poznatoga koreografa Igora Barberića. Igor je nagrađivan za mnogo koreografskih djela, kako u Hrvatskoj tako i u svijetu.

 

Prvo polufinale, raspored pjesama:

1. Azerbajdžan, 2. Island, 3. Albanija, 4. Belgija, 5. Češka, 6. Litva, 7. Izrael, 8. Bjelorusija, 9. Estonija, 10. Bugarska, 11. Makedonija, 12. Hrvatska, 13. Austrija, 14. Grčka, 15. Finska, 16. Armenija, 17. Švicarska, 18. Irska, 19. Cipar

 

VIDI OVO: Jeste li čuli najbolji cover Frankine pjesme "Crazy"?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...