Show

Komentari 3

Franka Batelić u koroni odlučila diplomirati: 'Završavam Pravni fakultet, sad ću ja to stisnuti'

Franka Batelić u koroni odlučila diplomirati: 'Završavam Pravni fakultet, sad ću ja to stisnuti'

Pandemiju korona virusa, supruga Vedrana Ćorluke iskoristila je na najbolji mogući način. Iako voli koncerte i tu povezanost s publikom, ovo vrijeme je, kaže, za stvaranje i reinventiranje

Pjevačica Franka Batelić (28) sa suprugom, bivšim hrvatskim reprezentativcem Vedranom Ćorlukom (35) i sinom Viktorom, 2021. godinu završava na najljepši mogući način. Naime, malena obitelj nedavno se uselila u novi zagrebački dom, a Vedran se nakon devet godina vratio iz Rusije za stalno.

POGLEDAJTE VIDEO 

- Napokon imamo priliku biti svi zajedno kao obitelj. I moram priznati da uživamo - otkrila je Franka za Jutarnji list.

Poznati par vjenčao se prije tri godine u Istri, a u vezi su bili čak šest godina. Nakon prve godišnjice braka javnosti su obznanili da čekaju malenog Viktora. 

Rovinj: Gala Party i koncert i Andree Bocellija za posebne uzvanike

Tročlana obitelj sada živi u novoj vili na Britanskom trgu. Počeli su je graditi prošle godine, a procijenjena vrijednost nekretnine je 15 milijuna kuna. Vila ima tri etaže i podzemnu garažu za tri automobila te vanjsko parkiralište. Prostire se na 1553 četvorna metra, a u blizini se nalazi i dom bivšeg premijera Ive Sanadera

Pjevačica se ove godine, uz podršku obitelji, vratila poslu no, Viktor joj je i dalje na prvom mjestu u svakom trenutku. Njezin novi album bio je skoro gotov i prije ljeta, ali tim je odlučio da s njegovim puštanjem pričekaju do proljeća. 

- Uz album spremamo i jedan zanimljiv projekt kojem se veselim. Jedva čekam podijeliti detalje s vama, kada bude vrijeme - rekla je Franka za Jutarnji

Pandemiju korona virusa, supruga Vedrana Ćorluke iskoristila je na najbolji mogući način. Iako voli koncerte i tu povezanost s publikom, ovo vrijeme je, kaže, za stvaranje i reinventiranje. 

Uz stvaranje, Franka je u pandemiji našla vremena i za povratak na fakultet. 

- Napokon privodim kraju Pravni fakultet u Zagrebu. Viktorovo rođenje i pandemija su malo usporili stvari, ali evo, sada će štreber u meni stisnuti - zaključila je. 

Najčitaniji članci