Show

Komentari 99

Franka na srpskoj televiziji zaplesala na cajku i govorila o braku: 'Najbolji frajeri? Bosanci'

Franka na srpskoj televiziji zaplesala na cajku i govorila o braku: 'Najbolji frajeri? Bosanci'

U showu je gostovala i Dragana Mirković, s kojom je Franka zapjevala stare folk hitove iz 90-ih, a otkrila je i da joj nedostaje život iz Moskve, no da cijeni kako joj danas muž Vedran Ćorluka ima više vremena za obitelj

U popularnom srpskom showu Ami G gostovala je naša pjevačica i žena bivšeg reprezentativca, Franka Batelić (29). Riječ je o jednoj od najgledanijih emisija u Srbiji, a kod voditelja Ognjena su već gostovale hrvatske zvijezde, poput Jelene Rozge, Severine i Nives Celzijus, pa Franka nije izuzetak.

POGLEDAJTE VIDEO: Pjesma ju je ponijela

Pjevačica je u Beograd stigla promovirati novi single 'On', nastao u suradnji sa srpskom kolegicom Sarom Jo.

- Po prvi puta Franka iz Hrvatske - najavio ju je voditelj na početku.

U emisiji je, osim Franke, gostovala Sara Jo, ali i turbofolk zvijezda Dragana Mirković. Kada je Dragana krenula pjevati svoj poznati hit 'Pitaju me u mom kraju', objavljen 1992., Franka je veselo zaplesala. Kasnije je s Draganom zapjevala hit grupe Zana 'Mladiću moj'.

Franku je Ognjen pitao tko su bolji frajeri, Hrvati ili Srbi, na što je ona odgovorila:

- Moj suprug je Bosanac, tako da Bosanci.

Kada su joj dali izbor između glumca Milana Marića, koji je utjelovio Tomu Zdravkovića u filmu 'Toma', i pjevača Relje Popovića, otkrila je da joj je zgodniji Milan. Nakon toga dobila je i pitanje je li bolje biti žena nogometaša ili žena trenera:

- Uuuuu, dobro pitanje. Ja sam prošla i jednu i drugu fazu. Sad je super jer je doma, ali zapravo je bilo odlično kad je bio u Moskvi, jer sam putovala češće. Igrao je u Lokomotivi, Ćorluka, da, sad je pomoćnik trenera naše reprezentacije. Tako da super je, sad više nisam sama s malim, napokon imam supruga - odgovorila je Franka.

Požalila se i na situaciju za glazbenike u Hrvatskoj jer gotovo i da ne nastupa, a dodala je i da bi joj bilo drago da ostvari veću popularnost u Srbiji.

POGLEDAJTE INTERVJU S LANOM JURČEVIĆ:

Najčitaniji članci