Show

Komentari 28

Frano Lasić i Milena prošetali crvenim tepihom u Sarajevu

Frano Lasić i Milena prošetali crvenim tepihom u Sarajevu

Na festivalu će prikazati više od 250 filmova iz oko 60 zemalja. Započeo je javnim projekcijama na kojima će ove godine prisustvovati gosti i publika, dok će jedan dio biti online

27. Sarajevo Film Festival započeo je 13. kolovoza, a trajat će sve do 20. kolovoza. Na crvenom tepihu u glavnom gradu Bosne i Hercegovine proteklih dana pojavila su se brojna poznata imena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, večeras se na ovom crvenom tepihu pojavio hrvatski glumac Frano Lasić (66) u pratnji svoje 30 godina mlađe supruge Milene.

Za ovo prigodu, Frano je izabrao tamno odijelo, koje mu sudeći po fotografijama, odlučno pristaje. Njegova odabranica pokazala je svoju zanosnu figuru u crnoj dugoj suknji i crnom rezanom topu.

Njihova pojava na crvenom tepihu nije prošla nezamijećeno te je par mamio mnoge poglede. Frano svoju suprugu na ovome prestižnom festivalu nije ispuštao iz ruke.

Prisjetimo se, Lasić i srpska umjetnica dobili su sina krajem studenog prošle godine, a nazvali su ga Nikolas. Vjenčali su se prije pet godina, a u vezi su prije toga bili tri godine.

Najčitaniji članci