Obavijesti

Show

Komentari 21

Frizoseksualci: Gotovac uvijek ima isti razdjeljak

Frizoseksualci: Gotovac uvijek ima isti razdjeljak
8

Njihova vječna opsesija - kako postići stabilan 'push-up’ efekt. Prvi frizoseksualac u Hrvata bio je Duško Lokin koji je potpuno isti već pola stoljeća

VIDEO

Nakon kojekakvih uber, metro i agroseksualaca, poput epidemije zemljom se proširila nova vrsta - frizoseksualci! Frizoseksualac bi bio muškarac srednje dobi koji se ne miri s činjenicom da ima više zubi nego dlaka na glavi i nikako ne može prihvatiti svoj odraz u zrcalu. Odlučio je uzeti stvar u svoje ruke. Frizuri posvećuje puno vremena i pažnje. On točno zna što je trovremenski taft, uporno razmišlja o “push-up” efektu, a ćelavu površinu vjerojatno ne želi vidjeti ni na Mjesecu ni na autogumama: kod njega sve mora biti frizirano!
Prvi frizoseksualac u Hrvata bio je Duško Lokin. Navodno postoji fotografija na kojoj je zbog vjetra zaustavljen promet na Masleničkome mostu, ali na Lokinovoj frizuri svaka je dlaka i dalje na mjestu. Za njegov mladenački i vitalan izgled kože zaslužna je krema Solea. Navodno mu komad kreme pobjegne i na kosu te joj otud decentan sjaj. Nakon Johna Travolte Ante Gotovac je ponovno oživio fenomen frizomanije na ovim prostorima. Čovjek je na farmi dva tjedna gackao u blatu, no dlake su i dalje bile svaka na svome mjestu. Tajnu njegove frizure otkrila je njegova punica Tamara. Svako jutro dva sata “meditira” pred zrcalom lickajući se gelom i ogledavajući frizuru iz svakoga kuta. Acu Stankovića, Renea Bitorajca i Ljubu Ćesića Rojsa zaobišao je trend frizoseksualnosti.

ŠTIMČEVA KOSA RASTE ILI JE OTKRIO TEHNIKE TAPIRANJA?
Trend frizoseksualnosti nije zaobišao ni Igora Štimca. Posljednjih je godina njegova kosa toliko nabujala da se nagađa kako se podvrgnuo tretmanu presađivanja kose. Glasine su otišle toliko daleko da se govorilo kako je dlake s prsa i nogu presadio na glavu. No izvedivost te, iako teoretski moguće, operacije doktori su opovrgnuli jer, ipak, tko bi na glavi želio imati rudlave dlake s prsa.

BRANIMIR LOKIN - PO VJETRU NEMA NI KAVE NI ŠETNJE
Dr. Branimir Lokin, Duškov brat, kosu tjera s jedne strane glave na drugu - održavanje ove “zaustavi se vjetre” frizure zahtijeva miminalno izlaganje vjetru i maksimalu koncentraciju. Odokativno, pramen je dug 30 cm.

OTTO BARIĆ - CRVENI ODSJAJI I SIJEDI IZRASTI
Otto Barić u momčadi ne voli imati homoseksulce. Poput metroseksualca, ne libi se bojiti kosu. Odabire smeđu s decentnim odsjajem crvene. Obrve ne dira kako bi dojam bio što prirodniji pa tako pusti i pokoju sijedu vlas.

BOŽIDAR ALIĆ - ON JE ISPEGLAN, ALI I PRODUHOVLJEN
Božidar Alić je modni fenomen. On je frizo, metro, nano i uber seksualac u jednom. Boji kosu, botoksira se, podizao je one kapke i brisao podočnjake. Čita Bibliju kako bi ostao produhovljen, a ne samo površinski lijep.

BOŽO SUŠEC - POGLADI SEBE PA PSA, PA SEBE
Internetom kruži fotografija navodnog psa Bože Sušeca. Odmah na prvi pogled uočljiv je isti smjer kretanja dlake i kod jednog i kod drugog. Božo navodno pogladi psa i automatski mu složi zaliske iste svojima.

PETAR ĆIRITOVIĆ - BOJE MU TJEME PRIJE SNIMANJA
Petar Ćiritović stvar prepušta rukama stručnjaka. Šminkerica mu boji tjeme da mu se ne bi vidjela ćela. Neki bi jednostavno samo obojili kosu jer boja, kratkoročno, oboji i tjeme. No ne i Petar. On šminka glavu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu