Show

Komentari 35

Gabi: Izgubila sam 100 kila, a plan mi je skinuti još barem 30

Gabi: Izgubila sam 100 kila, a plan mi je skinuti još barem 30

Luka, Ivan, Petar, Marko, Vanja i Marta su mi predragi te bih voljela da skinu sve što imaju. U svakome od njih vidim nešto vezano za mene, otkrila je Gabrijela

Tri mjeseca prije ulaska u kuću imala sam više od 210 kilograma. Sad sam na 110 pa sam se javila trenerici Sanji da joj kažem kako polako idem prema ciljanoj kilaži, rekla nam je Gabrijela Crnjac (26). Bivšoj natjecateljici showa 'Život na vagi' malo nedostaje da bi ostvarila svoj san.


 

- Neću stati dok ne dođem na 70 kilograma što mi je željena kilaža - kaže Gabrijela. Unazad četiri mjeseca ne trenira jer radi kao sezonac na Hvaru, a kad je kod kuće, ide redovito u teretanu. Kući se vraća krajem listopada, a kako kaže, od tada ponovno počinje s treninzima.


- Kad se vratim, trenirat ću dva puta dnevno i u travnju iduće godine vjerujem da ću imati 70 kilograma - odlučno kaže Gabrijela, koja smatra će se vratiti sezonskom radu.
 

- Mislim da ću se vratiti jer planiram skinuti još kila pa da mogu na operaciju kože - izjavila je Gabrijela. Iako je, kako kaže, imala različitih uleta tijekom ljetne sezone te se zaljubila, muškarci joj nisu prioritet, nego treniranje i zdrav život.

Najviše je htjela smršavjeti zbog oca, koji ima problema s tlakom i ljutio se zbog njezinih kilograma. Danas se ponosi jer je u tome uspjela. Novu sezonu showa ne prati redovito zbog posla, ali neki kandidati joj se, kako kaže, čine posebno dragi.

- Luka, Ivan, Petar, Marko, Vanja i Marta su mi predragi te bih voljela da skinu sve što imaju. U svakome od njih vidim nešto vezano za mene - objašnjava i kandidatima poručuje da ne odustaju.

VIDI OVO! Meghan Markle otkriva: Ovo radim kada se osjećam loše.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Najčitaniji članci