Show

Komentari 153

Gabi oplela: Po čemu su trgovci zaštićena vrsta nedjeljom? Dno

Gabi oplela: Po čemu su trgovci zaštićena vrsta nedjeljom? Dno

Sudeći prema njezinoj objavi, bivša natjecateljica 'Života na vagi' ne slaže se sa zabranom rada trgovina nedjeljom. Smatra kako trgovci nisu ni po čemu posebni da bi bilo tako te da bi svatko želio imati nedjelju slobodnu

Bivša natjecateljica showa 'Život na vagi’' Gabrijela Crnjac (28) ostala je zapamćena po tome što je u showu smršavila 100 kilograma, no na tome nije željela stati pa je s treninzima nastavila i dalje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Prošle je godine rekla kako se u budućnosti ne vidi u Hrvatskoj, već joj je želja otići u Švedsku i tamo pronaći sreću. Rekla je kako joj sezonski posao više nije opcija, no sada je na društvenim mrežama otkrila kako radi kao trgovac u pizzeriji. Osim toga, dotaknula se aktualne teme, a to je rad trgovinama nedjeljom. 

- Po čemu su to trgovci u trgovinama zaštićene vrste? Je li konobar u kafiću nema obitelj i ne zaslužuje slobodnu nedjelju? Pa nabijate guzice po kafićima nedjeljom - započela je Gabrijela svoju objavu pa nastavila:

- Je li ja koja radim kao trgovac u pizzeriji ne bih svaku nedjelju slobodnu? Je li kuhari, pekari, trgovci na pumpama, doktori, medicinsko osoblje općenito, čistačice, vatrogasci, policajci i svi ostali koji rade nedjeljom ne zaslužuju slobodne nedjelje? Nemaju obitelji? Znači, dno dna ste. Dodijali ste i Bogu i vragu - zaključila je.

Sudeći prema ovoj objavi, bivša natjecateljica 'Života na vagi' ne slaže se sa zabranom rada trgovina nedjeljom. Smatra kako trgovci nisu ni po čemu posebni da bi bilo tako te da bi svatko želio imati nedjelju slobodnu i provoditi je sa svojom obitelji. Inače, Crnjac je prije radila kao sezonac na Hvaru.

Podsjetimo, Gabrijela se prijavila se u show sa 210 kilograma i naposljetku 'pala' na 110. No, na tome ne želi stati, a želja joj je imati 70 kilograma. Još se nedavno na društvenim mrežama oglasila i rekla kako ne odustaje. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SLASTIČARSKOG SHOWA 'DESERTI OD OKA': 

 

 

 

 

Najčitaniji članci